Уряд збільшив розмір премії імені В’ячеслава Чорновола

24 Липня 2009
18284
24 Липня 2009
11:18

Уряд збільшив розмір премії імені В’ячеслава Чорновола

18284
Уряд збільшив розмір премії імені В’ячеслава Чорновола

22 липня постановою №755 Кабінет Міністрів вніс зміни до своєї постанови від 27 червня 2003 року № 979 «Про премію імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики».

 

Відповідно до змін, розмір премії збільшено у два з половиною рази - з 2 тис. до 5 тис. гривень. Відповідальними за присудження премії так само залишилися Державний комітет телебачення та радіомовлення і Міністерство культури і туризму.

 

Премія імені В'ячеслава Чорновола вручається щорічно, починаючи з 2004 року, до 24 грудня - дня народження загиблого політика й публіциста. На здобуття премії приймаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам'яті народу, його національній свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства.

 

Цього року роботи на здобуття нагороди Держкомтелерадіо приймав з 1 травня по 1 червня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18284
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду