Лауреатом премії імені В'ячеслава Чорновола у 2008 році став Леонід Мужук

18 Листопада 2008
10731
18 Листопада 2008
16:38

Лауреатом премії імені В'ячеслава Чорновола у 2008 році став Леонід Мужук

10731
Лауреатом премії імені В'ячеслава Чорновола у 2008 році став Леонід Мужук
Як повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо, лауреатом премії імені В'ячеслава Чорновола за найкращу публіцистичну роботу в галузі журналістики у 2008 році визнано журналіста, автора і режисера Леоніда Мужука (Київська державна регіональна телерадіокомпанія) за документально-публіцистичний фільм-дилогію «33»: фільм 1- «Материнський спогад», фільм 2 - «Материнський заповіт».
      
Диплом лауреата і грошову винагороду Леоніду Мужуку вручать напередодні 71-річниці від дня народження В'ячеслава Чорновола.
 
Премія присуджується Комітетом із премії імені В'ячеслава Чорновола, створеним на громадських засадах, до складу якого входять представники Держкомтелерадіо, Мінкультури, Національної спілки журналістів України.
      
З-поміж матеріалів, поданих на конкурс, зокрема, увагу привернули такі: літературно-художній твір «Албі Бек» (автор А. Л. Шудря), монографія «Національно-визвольний рух на Підгаєччині за часів польської окупації в 1919-1939 рр.», (автор І. О. Іваськевич), інтерв'ю «На Великдень ми святили паски, витесані з липи», надруковане в газеті «Буковинське віче», м. Чернівці, (автор В. М. Китайгородська), публіцистичний цикл «Трагічна мово…», надрукований у газеті «Рідне місто», (автор Л. Добровольська), цикл передач «Євроатлантичний вибір», (автор І. О. Діденко).
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10731
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ойнагорі
5647 дн. тому
Коли твого продукту ніхто не дивиться, якраз варто нагододити премією імені харизматичного лідера, якого всі гуртом вбили, бо всі боялися. Бліду неміч нагородили іменем єдиного щирого пахана Уркаїни-матінки
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду