Борис Акунін став лауреатом премії Японського фонду

10 Серпня 2009
33834
10 Серпня 2009
13:44

Борис Акунін став лауреатом премії Японського фонду

33834
Борис Акунін став лауреатом премії Японського фонду

Російського письменника й перекладача Григорія Чхартишвілі (Борис Акунін) названо лауреатом премії Японського фонду за внесок у розвиток культурних зв'язків між Росією та Японією, повідомляє Lenta.ru з посиланням на ІТАР ТАРС.

 

Грошовий приз становить 3 мільйони єн (близько 30 тисяч доларів). Нагороду письменнику буде вручено в Токіо.

 

Японський фонд відзначив заслуги Чхартишвілі як перекладача: він познайомив російськомовного читача з прозою Юкіо Місіми, Кендзі Маруями, Ясусі Іноуе, Масахіо Сімади.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33834
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
black-eyed
5373 дн. тому
поздравляю)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду