detector.media
23.07.2009 17:45
У Нацраді ліцензується супутниковий розважально-інформаційний канал «TVій плюс»

Херсонське ТОВ «Медіа група позитив» подало до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення заяву про видачу ліцензії на супутникове мовлення. На засіданні 22 липня Нацрада прийняла рішення про ліцензування мовника за основу.

 

«Медіа група позитив» пропонує концепцію розважально-інформаційного каналу «TVій плюс» зі слоганом «Налаштуйся на позитив». В ефірі заплановано інформаційні випуски «Новини+», соціальна програма про долі людей, пізнавальні програми «Сторінки історії», «TVій лікар», розважальні «TVоя страва», Fashion Time, «TVій мікрофон» (телепроект з елементами реаліті-шоу), програма для дітей «Дитяча енциклопедія», кінопоказ.

 

Згідно з концепцією, «TVій плюс» планує мовити 19 годин на добу (із 7:00 до 2:00), з яких 8 годин 25 хвилин на добу - програми власного виробництва. 75% програм - українською мовою.

 

«Наш інвестор займається туристичним і готельним бізнесом на всьому півдні України. інакше, ніж через супутник, ми на весь південь не зможемо вийти», - пояснив представник компанії, відповідаючи на запитання членів Нацради, навіщо херсонській компанії з регіональною концепцією потрібен вихід на супутник. Ім'я інвестора не розголошується. За словами в. о. голови Нацради Андрія Мирошніченка в засновниках телекомпанії записано дві особи з однаковим прізвищем. «Їхні імена вам ні про що не скажуть», - зазначив він на брифінгу.

 

Остаточно питання ліцензування херсонської компанії, можливо, буде вирішене вже на наступному засіданні Нацради, яке орієнтовно відбудеться 26 серпня - після завершення відпустки членів регуляторного органу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY