Справу про вбивство Політковської повернено до суду

8 Липня 2009
3778
8 Липня 2009
12:27

Справу про вбивство Політковської повернено до суду

3778
Справу про вбивство Політковської повернено до суду

Справа про вбивство журналістки «Новой газеты» Ганни Політковської, виправдальний вирок у якій було скасовано в червні 2009 року Верховним Судом Росії, надійшла на повторний розгляд до Московського окружного військового суду, повідомляє Лента.ру. Дату повторних слухань поки що не призначено.

 

Нагадаємо, в лютому 2009 року присяжні Московського окружного військового суду виправдали трьох звинувачених у справі про вбивство Політковської. Прокуратура оскаржила вирок у Верховному суді Росії, який 25 червня виніс рішення про перегляд справи. Звинувачених у цій справі було звільнено з-під варти в залі суду, але одного з них, Сергія Хаджикурбанова, у квітні заарештували в іншій кримінальній справі.  Основний виконавець убивства, Рустам Махмудов, перебуває в міжнародному розшуку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3778
Читайте також
07.10.2009 17:57
Марьяна Торочешникова, «Радио Свобода»
44 197
03.09.2009 09:10
Григорий Туманов, Газета.ру
36 762
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду