В «Артеку» триває XVII Міжнародний кінофестиваль дитячого та молодіжного кіно

7 Липня 2009
29035
7 Липня 2009
13:44

В «Артеку» триває XVII Міжнародний кінофестиваль дитячого та молодіжного кіно

29035
В «Артеку» триває XVII Міжнародний кінофестиваль дитячого та молодіжного кіно

В «Артеку» 5-10 липня триває XVII Міжнародний кінофестиваль дитячого та молодіжного кіно з однойменною назвою - «Артек», повідомляє УНІАН.

 

Фестиваль розпочався з прем'єрного показу для представників засобів масової інформації конкурсної стрічки «Тайна Мунакра», спільного виробництва Франції, Великої Британії та Угорщини.

 

Конкурсну програму оцінять відразу два журі: професійне і дитяче. Президент професійного журі - Олександр Биструшкін. Дитяче журі - це понад 3 тисяч дітей, які відпочивають у «Артеці».

 

Організатори фестивалю планують щодня проводити з юними артеківцями майже 40 майстер-класів. Зокрема, майстер-класи акторської майстерності проведуть Лев Дуров, Ольга Сумська, Ольга Прокоф'єва, Руслана Писанка, Остап Ступка, Раїса Недашківська та інші.

 

Джерело: УНІАН

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29035
Читайте також
06.07.2009 12:41
Любов Журавльова, «Дзеркало тижня»
34 551
24.06.2009 10:16
Дмитрий Савельев, «Коммерсантъ»
30 827
22.06.2009 10:18
Олег Вергеліс, Костантинова, «Дзеркало тижня»
34 091
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду