Мін’юст зареєстрував газету «Тарілка» та журнали «Даша Слідопит» і «Рашпіль»

12 Червня 2009
18053
12 Червня 2009
16:53

Мін’юст зареєстрував газету «Тарілка» та журнали «Даша Слідопит» і «Рашпіль»

18053
Мін’юст зареєстрував газету «Тарілка» та журнали «Даша Слідопит» і «Рашпіль»

5 червня Міністерство юстиції України зареєструвало нові друковані засоби масової інформації. Наказом № 989/5 зареєстровані журнали «Даша Слідопит» («Даша Следопыт»), «Вікно бізнесу» («Окно бизнеса»), «Світ реклами і інформації» («Мир рекламы и информации»), «Планета реклами» («Планета рекламы»), «Рашпіль» («Рашпиль»), каталог «Завжди поруч - Моє місто», газети «Абетка порад» («Азбука советов»), «Тарілка» («Тарелка»), «Свіжі Новини» («Свежие Новости»), «Газета з програмкою» («Газета с программкой»).

 

Наказом № 990/5 зареєстровані газета «9 мачо» («9 мачо») і журнал «Майбутнє. Страхування» та перереєстровані газети «Прайсы Донбасса», «Реріхівська Правда» («Рериховская Правда»), журнали INDIGO і «Шпілер» («Шпилер», Der Schpieller).

 

Наказом №  991/5 зареєстровані газети «Неизвестный Тибет», «Довідник заступника директора школи» («Справочник заместителя директора школы»), журнали «Туристичний блокнот» («Туристический блокнот», Tourist notebook), «Туристичний фотоальбом» («Туристический Фотоальбом», Tourist photo album), «Туристичний путівник» («Туристический путеводитель», Tourist guide-book), «Туристичні наклейки» («Туристические наклейки», Tourist stickers), «Звёзды и советы», календар «Календар "Кишеньковий"» («Календарь "Карманный"», "Pocket" Calendar) і збірник «Професійна освіта: проблеми і перспективи». Також був перереєстрований журнал «Пінк» («Пинк», Pink).

 

Наказом № 992/5 зареєстровані збірники «Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія економічні науки», «Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія фітопатологія та ентомологія», «Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво» і «Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія ґрунтознавство, агрохімія, землеробство, лісове господарство, екологія ґрунтів». Також були перереєстровані збірники «Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва», «Державне управління та місцеве самоврядування», «Способи та засоби створення безпечних та здорових умов праці у вугільних шахтах» («Способы и средства создания безопасных и здоровых условий труда в угольных шахтах»).

 

Наказом № 993/5 зареєстровані збірники «Ресурсозберігаючі технології виробництва та обробки тиском матеріалів у машинобудуванні», «Управління проектами та розвиток виробництва», «Маркетинг: теорія і практика», «Економіка. Менеджмент. Підприємництво», «Актуальні проблеми права: теорія і практика», «Теоретичні і прикладні проблеми психології», «Соціологічні дослідження», «Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства», «Історіографічні та джерелознавчі проблеми історії України», «Актуальні проблеми слов'янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство», газету «Нові знання» («Новые знания»), журнал Inside. Також перереєстрований журнал «Науковий і культурно-просвітній краєзнавчий часопис "Галичина"».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18053
Читайте також
04.06.2009 09:23
Ігор Лубченко, для «Детектор медіа»
21 932
04.06.2009 09:13
Василий Гатов, Акция
24 405
04.06.2009 08:02
Андрей Мирошниченко, «Банковское обозрение»
37 127
01.06.2009 18:26
Николай Кононов, OpenSpace.ru
37 204
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду