Ялтинська кіностудія зніматиме художні фільми за 500 доларів за штуку

10 Червня 2009
20080
10 Червня 2009
15:38

Ялтинська кіностудія зніматиме художні фільми за 500 доларів за штуку

20080
Ялтинська кіностудія зніматиме художні фільми за 500 доларів за штуку

Ялтинська кіностудія розпочинає зйомки художніх фільмів на замовлення, які згодом будуть використані у виробництві шоу для сімейних та музичних каналів. Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний директор студії Дмитро Таран.

 

«Оскільки знайти фінансування зараз важко, ми вирішили виробляти справжні художні фільми на замовлення "людей з землі", - каже пан Таран. - Будь-яка людина, що приїжджає до Ялти, Києва чи Москви, може звернутись до нас, і якщо є інформаційний привід (наприклад, річниця подружнього життя), ми можемо зняти їм легенду». Йдеться про 10-15-хвилинні стрічки у різних жанрах - романтичні мелодрами, бойовики або детективи зі сценами перестрілки, гонитви, бійок, підводними зйомками, еротичними сценами. За інформацією на сайті кіностудії вартість 10 хвилин такого фільму -  від 500 доларів.

 

На основі цих фільмів компанія має намір створити телевізійне шоу «Індустрія спогадів», розраховане на аудиторію віком від 25 до 45 років. За 10 днів компанія викладе на своєму сайті пілот проекту, після чого планується обговорення бізнес-моделі майбутнього шоу. Поки що невідомо, на якому каналі виходитиме цей проект. На сьогодні, за словами Дмитра Тарана, зацікавленість у ньому виявляють переважно російські мовники. «З українськими каналами складно спілкуватись, оскільки вони запаслись повторами на рік і нічого нового не закупатимуть. Тому ми поки що інформуємо їх про нові проекти, але орієнтуємось на російські, де лежать усі гроші», - каже він. За такою схемою кіностудія зніматиме й відеокліпи для всіх охочих, аби згодом сформувати з них програму для музичних телеканалів.

 

Також Ялтинська кіностудія спільно з російською продакшн-компанією «Мастер» знімає сучасну історію за мотивами трагедії Вільяма Шекспіра - «Гамлет. Історія триває». Ялтинська кіностудія надає проекту технічну підтримку та забезпечує знімальну групу світлом, технікою, масовкою і акторами другого плану. Зйомки мають завершитись наприкінці червня. Режисер фільму - Юрій Кара, у головних ролях - Гела Месі, Юлія Кара, Дмитро Бероєв, Дмитро Дюжев, Євгенія Крюкова, Данило Козловський, Андрій Фомін, Віктор Сухоруков та інші.

 

 Також у планах компанії зйомка продовження фільму «Випадковий запис», перша частина якого 26 квітня вийшла на телеканалі «Інтері», та робота разом із режисером Сергієм Виноградовим над  повнометражним фільмом  до 65-річчя Дня  Перемоги.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20080
Читайте також
03.07.2009 14:26
Наталія Данькова
, Леся Ганжа
16 965
26.06.2009 07:53
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
16 604
22.06.2009 10:18
Олег Вергеліс, Костантинова, «Дзеркало тижня»
34 091
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Борис
5434 дн. тому
Маразм, конечно. Но это всё же лучше, чем если просто закроют студию, а на её месте построят пару-тройку жилых высоток.
Віслючок
5435 дн. тому
Оце дожилися! Може і студія Довженко буде сімейну хроніку кліпати по 500 у.е. Може на Ялтинський студії за ці гроші і Ступка в головних ролях чи тільки відомі російські актори... Отаке робиться з тими хто не знімав справжне кіно, а тільки бюджети мив. Криза викинула з ринку! Так буде з кожним! Конкуренція, {CENSORED}
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду