26 квітня на «Інтері» – прем’єра бойовика «Випадковий запис»

21 Квітня 2009
22806
21 Квітня 2009
16:51

26 квітня на «Інтері» – прем’єра бойовика «Випадковий запис»

22806
26 квітня на «Інтері» – прем’єра бойовика «Випадковий запис»

26 квітня телеканал «Інтер» покаже новий бойовик «Випадковий запис», відзнятий на замовлення телеканалу. На прес-конференції з приводу прем'єри спільне дітище Inter Media Production та Ялтинської кіностудії представляли автор сценарію та продюсер стрічки Дмитро Таран, актор Віталій Борисюк (на фото) та співачка Альона Вінницька, пісня якої «Я здесь, я рядом» зі стартового альбому співачки «Рассвет» стала саундтреком до фільму (Вінницька також з'являється в одній із епізодичних ролей стрічки).

 

«Проект изначально радостно начинался, - ділився враженнями від зйомок актор Євген Стичкін, виконавець головної чоловічої ролі (він спілкувався із журналістами через прямий відеозв'язок). - Что касается второй серии, то в ней меньше политической составляющей и этот фильм ближе к жанру, который у нас не освоен, к жанру приключенческого фильма».

 

Наразі продюсер стрічки Дмитро Таран готується до зйомок другої частини. За його словами, другу частину стрічки, на яку вже знайдено чверть фінансування, планується знімати з акторським складом першого фільму.

 

Пригодницький бойовик, режисером якого виступив Бата Недіч, розповідає історію двох випадкових знайомих - представниці прес-служби партії Ірини (Ольга Ломоносова) і дайвера Ігоря (Євген Стичкін), які стають випадковими свідками вбивства відомого політика й решту екранного часу змушені рятуватися від зграї кілерів.

 

«Детектор медіа»

Фото Яни Новоселової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22806
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду