К1 запускає автомобільний проект autoEVO

3 Червня 2009
13569
3 Червня 2009
17:07

К1 запускає автомобільний проект autoEVO

13569
К1 запускає автомобільний проект autoEVO

На К1 стартує новий автомобільний проект autoEVO. Про це повідомляє прес-служба каналу. 

Програма виходитиме щосуботи о 15:15. Автором та ведучим autoEVO став  Ігор Кравцов, який раніше працював над програмою «AutoNews» на ТРК «Україна». На нього також зареєстрований  торговий знак та концепція нового проекту. 

АutoEVO розповідатиме про «Формулу 1» та все, що «з нею пов'язано»: історія чемпіонату F1, маловідома  інформація про етапи перегонів, пілотів та команд, репортажі з місць проведення перегонів, інтерв'ю з пілотами та вболівальниками. Також у програмі будуть репортажі з автомобільних салонів, тести на новинку автомобільної промисловості. 
 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13569
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
gbkjn
5409 дн. тому
"Добре, коли на українських телеканалах відкриваються нові проекти, навіть якщо вони частково (часом повністю) копіюють вже втілені в життя ідеї". Но, ведь этот проект действительно уже существует в эфире, и давно, и не один.... А вот проекты про украинские кольцевые гонки отсутствуют. Но, зачем создавать что-то свое о своем, если можно "перепеть" чужое???
nyapk
5442 дн. тому
Добре, коли на українських телеканалах відкриваються нові проекти, навіть якщо вони частково (часом повністю) копіюють вже втілені в життя ідеї. Особливо ця тенденція позитивна на фоні кризи, яка значно вплинула на розвиток українських каналів. Тому свою певну аудиторію цей новий телепроект завоює. {CENSORED}
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду