СБУ нагородило співробітників НТКУ Ірину Шатохіну та Наталю Баринову

5 Червня 2009
32215
5 Червня 2009
10:20

СБУ нагородило співробітників НТКУ Ірину Шатохіну та Наталю Баринову

32215
СБУ нагородило співробітників НТКУ Ірину Шатохіну та Наталю Баринову

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко висловив подяку та вручив нагрудний знак співробітникам творчого об'єднання документальних та художніх фільмів Нацыональної телекомпанії Укпраїни Ірині Шатохіній та Наталі Бариновій, повідомляє прес-служба Першого національного.

 

Національна телекомпанія України та Служба безпеки України у вересні 2008 року започаткували спільний проект «Гриф секретності знято».У рамках цього проекту створено три документальні фільми, що демонструвалися в ефірі Першого Національного каналу: «Версія друга. Вижити», «Українська мрія» та «Операція «Тютюн».

 

Як зазначає прес-служба, співпраця НТКУ зі Службою безпеки у рамках проекту «Гриф секретності знято» триває, і незабаром глядачі побачать нові стрічки із секретними документами, що десятиліттями зберігалися в архівах радянських спецслужб.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32215
Читайте також
13.04.2009 17:56
Марта Вітер, для «Детектор медіа»
34 660
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Libra
5444 дн. тому
Панове, чи не здається вам дивним нагородження СБУ журналістів? Ніде у світі такого не відбувається.. це є повна дискредитація ролі журналііста, якого заохочують спецслужби. як може читач вірити цим журналістам надалі????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду