Премію за сміливість у журналістиці отримає білоруська журналістка

19 Травня 2009
11582
19 Травня 2009
15:15

Премію за сміливість у журналістиці отримає білоруська журналістка

11582
Премію за сміливість у журналістиці отримає білоруська журналістка

Визначені переможці щорічної премії за сміливість від Міжнародної жіночої медіа-фундації (International Women's Media Foundation, IWMF), повідомляє прес-служба фундації.

 

Серед цьогорічних переможців премії - репортер і редактор мінського бюро «Новой Газети» Ірина Халіп, білоруська журналістка, яку неодноразово затримувала і допитували у міліції за її репортажі.

 

Також премії отримають радіожурналстка з Камеруна, яка з ризиком для власного життя досліджувала теми, присвячені правам людини у країні, та журналістка з Ірану, яку неодноразово заарештовували за її репортажі на соціально-політичні теми. 

 

Цього року нагороди будуть вручатися на церемонії у Нью-Йорку 20 жовтня та на церемонії у Лос-Анджелесі 28 жовтня.

 

Міжнародна жіноча медіа-фундація заснувала щорічну премію за сміливість у журналістиці у 1990 році.

 

Премію за сміливість від Міжнародної жіночої медіа-фундації щорічно отримують жінки-журналісти, які продемонстрували у своїй роботі силу характеру, хоробрість і наполегливість у висвітленні важливих для суспільства тем, часто ризикуючи своїм життям і свободою.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11582
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду