detector.media
01.06.2009 12:54
Антона Степ’юка звільнено з ТВі
Антона Степ’юка звільнено з ТВі

Редактора програми «Знак оклику» на телеканалі ТВі Антона Степ'юка звільнено. Про це ТК дізналася від нього особисто.

 

Про звільнення Антона повідомив на початку травня керівник проекту «Знак оклику» Артем Шевченко. «Випуск 9 травня вийшов уже без мене», - розповів ТК Антон Степ'юк.

 

«Мотивація мені зрозуміла - Артем Шевченко хоче бачити на моїй посаді іншу людину, з якою йому буде працювати комфортніше», - сказав Антон, висловивши подив щодо того, що його не було попереджено про звільнення заздалегідь, хоча б за 2 тижні. «Це верх неповаги, і так, на жаль, вчиняють з усіма людьми, чиїх послуг більше не потребують, - розповів він ТК. - Але відзначу, що на рівні топ-менеджменту такі кадрові рішення не віталися. Щодо мене та інших співробітників подальші дії саме завдяки втручанню топ-менеджменту були більш-менш людськими».

 

«Ми проаналізували роботу Антона і вирішили відмовитися від його послуг. Це моє спільне рішення із заступником редактора Вахтангом Кіпіані. Нас не зовсім влаштовував рівень його роботи», - пояснив причини звільнення Антона Степ'юка керівник «Знаку оклику» Артем Шевченко.

 

За його словами, посада редактора проекту протягом місяця залишається вакантною, і редагуванням займається особисто керівник проекту. Нового редактор «Знаку оклику» мають призначити до кінця цього тижня.

 

Антон Степ'юк прийшов на ТВі з проекту «За Вікнами» СТБ восени 2008 року. Нині він займається написанням власних проектів і розсилає пропозиції телеканалам. У проектах журналістських розслідувань Антон, за його власними словами, себе більше не бачить і хоче спробувати іншу нішу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY