На Першому національному стартував новий проект «Вогонь в одежі слова»

18 Травня 2009
21693
18 Травня 2009
10:37

На Першому національному стартував новий проект «Вогонь в одежі слова»

21693
На Першому національному стартував новий проект «Вогонь в одежі слова»

15 травня 2009 року в ефірі Першого національного стартували міжпрограмні короткометражні ролики під назвою «Вогонь в одежі слова». Новий проект Національної телекомпанії України надає своїм глядачам можливість пригадати видатні українські постаті, повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект транслюватиметься у межах рекламних блоків. Тричі на добу глядачі матимуть змогу дізнатися цікаві факти про відомих українців. «За цитатою героя розповіді чи спогадами сучасників - постає показовий для нації українець», - зазначає прес-служба НТКУ. Конкретна ж постать, про яку йтиметься у проекті, обиратиметься відповідно до певної ювілейної дати.

 

Оскільки, згідно з концепцією, проект наголошуватиме на тому, який саме внесок зробили українці - герої роликів в історію України і людства, який саме «вогонь» запалили у мистецтві, культурі або науці, то й назву підібрано відповідну - це слова українського поета Івана Франка - «вогонь в одежі слова».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21693
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду