«Гумову броню» рекламуватимуть ICTV, СТБ, Новий та М1

19 Травня 2009
11399
19 Травня 2009
16:17

«Гумову броню» рекламуватимуть ICTV, СТБ, Новий та М1

11399
«Гумову броню» рекламуватимуть ICTV, СТБ, Новий та М1

17 травня, у Всесвітній день пам'яті людей, померлих від СНІДу, Фонд Олени Франчук «АнтиСНІД» розпочав нову хвилю інформаційної кампанії, мета якої - нагадати, що найпростіший засіб захисту від СНІДу - це презерватив. Про це повідомляє піар-служба фонду.

 

У рамках кампанії стартував рекламний ролик «Гумова броня». Як повідомив ТК директор з комунікацій фонду «АнтиСНІД» Павло Пімінов, ролик виготовлений українською продакшн-студією The CoffeePost, а розробкою креативу займався рекламіст-фрілансер, ім'я якого не називають.

 

Ролик «Гумова броня» розміщений в ефірі телеканалів СТБ, Новий, ICTV і М1. «Но фонд готов предоставить ролик для любого телеканала, национального или регионального, который будет готов его разместить. Как и многие другие социальные видеоролики фонда, "Резиновая броня" заходит в медиа в режиме свободного размещения. Каналы размещают его в эфире по мере своих технических возможностей, но мы обязательно просим их соблюдать разумный баланс между праймом и оф-праймом», - додав він. Цільова група ролику «Гумова броня» - молоді дівчата. Це вже четвертий сюжет фонду «АнтиСНІД», спрямований на цю аудиторію.

 

«Гумова броня» став шістнадцятим соціальним роликом, розміщеним фондом «АнтиСНІД» з 2003 року. За п'ять з половиною років існування фонду медіабюджет усіх інформаційних кампаній переважив 50 млн доларів. Але це лише експертна оцінка. «Размещение в медиа нам ничего не стоит, поскольку наши ролики размещаются либо бесплатно как социальная реклама, либо за символические деньги», - уточнив Павло Пімінов. Загалом же, згідно з фінансовою звітністю фонду, з вересня 2003 року по 31 грудня 2007 року витрати на інформаційні й освітні програми з боротьби з ВІЛ/СНІДом становили 1,422 млн доларів.

 

Також Павло Пімінов розповів про особливості медіапланування кампанії. За його словами, принципових відмінностей від попередніх кампаній не буде. «Мы всегда стремимся достаточно быстро нарастить охват 1+ (щонайменше один перегляд ролика цільовою аудиторією. - ТК), после этого в режиме напоминания главной задачей становится охват 3+ (щонайменше три перегляди. - ТК)», - зазначив він і підкреслив, що незважаючи на вільне розміщення, рекламі фонду вдається досягати гарних медіапоказників. Як приклад пан Пімінов навів першу кампанію фонду: два відеоролики 30" і 45", період розміщення грудень 2003 - квітень 2004 року, вага кампанії - 5 399 GRP, аффініті 0,95, цільова аудиторія - загальне населення 14-45 років, охоплення 1+ становило 99%, охоплення 3+ становило 96%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11399
Читайте також
28.05.2009 08:41
Денис Сторожук, для «Детектор медіа»
28 116
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Іван
4887 дн. тому
Реально задовбала постійна (і вдень і в ніч) реклама презервативів "вашої гумової броні" та іншого подібного від фонду Олени Пінчук. Чому не показувати цю пусту і нікчемну рекламу після 22:00, в день телевізор дивляться малі діти, а там через кожних 25-30 хв. презерватив і презерватив і презерватив. Ну не дебілізм? Виникає сильне бажання натягнути гумову броню Олені Пінчук на її "мудру" голову. П.С. тупому рекламодавцю роздавайте презервативи (а вони сьогодні не дешеві) тим, хто їх потребує, а не кричіть про них кожної хвили і всім підряд, і малесеньким дітям і літнім пенсіонерам
ilona
5455 дн. тому
кому кроме фонда франчук нужны эти социальные ролики??? лучше бы позаботились о том, чтобы цена на "гумову броню" вернулась в разумные пределы (не имею в виду китайское производство)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду