На 5-му каналі стартує проект «Вікно у Європу» із Ігорем Слісаренком

15 Травня 2009
22165
15 Травня 2009
15:16

На 5-му каналі стартує проект «Вікно у Європу» із Ігорем Слісаренком

22165
На 5-му каналі стартує проект «Вікно у Європу» із Ігорем Слісаренком

16 травня о 18:20 на 5-му каналі стартує новий проект «Вікно у Європу». Півгодинна програма виходитиме щосуботи о 18:20 із повтором у неділю о 13:30. Вестиме проект Ігор Слісаренко, чий проект «Час за Гринвічем» нещодавно припинив вихід.

 

Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі 5-го каналу, «Вікно у Європу» - це інформаційно-аналітичний тижневик, який передбачає також і гостьову студію. Програма розрахована на молодих глядачів віком від 18 до 35 років, вона інформуватиме про поточні політичні, економічні і культурні події в ЄС, відносини між ЄС і його східними сусідами.

 

«Вікно у Європу» фінансується Європейським Союзом і є спільним проектом ЗМІ чотирьох країн: 5 канал (Україна), RTVі (Росія), «Белсат» (Білорусь), TV 7 (Молдова). Головним партнером Європейської Комісії з проведення проекту є незалежне PR- та рекламне агентство Media Consulta (MC). База відеоматеріалів у телемовників спільна. 5 канал за бажанням використовує кілька сюжетів, підготовлених телекомпаніями-партнерами, а також до кожної програми обов'язково готує кілька власних сюжетів і так само надає їх партнерам.

 

Окрім 5-го каналу в Україні проект «Вікно у Європу» реалізують «Радіо Ера», газети «Донбас» і «Рівне вечірнє», а також інформагентство «Українські новини».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22165
Читайте також
29.05.2009 18:01
Микита Василенко, «Українська правда»
25 079
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ізя Цукерман
5439 дн. тому
Пане, Ігорю, бажаю вам успіхів у новому проекті. Сподіваюся, що і надалі не забуватимете про пейсатих сіоністів, мирних терористів і Кастро з Чавесом.
Новояз
5460 дн. тому
Пане Ігор, успіхів Вам! Ваш "Час за Грінвічем" завжди був дуже цікавим. Чому Ви від нього відмовилися?Вірю, що цей проект теж буде таким
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду