detector.media
15.05.2009 15:16
На 5-му каналі стартує проект «Вікно у Європу» із Ігорем Слісаренком
На 5-му каналі стартує проект «Вікно у Європу» із Ігорем Слісаренком

16 травня о 18:20 на 5-му каналі стартує новий проект «Вікно у Європу». Півгодинна програма виходитиме щосуботи о 18:20 із повтором у неділю о 13:30. Вестиме проект Ігор Слісаренко, чий проект «Час за Гринвічем» нещодавно припинив вихід.

 

Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі 5-го каналу, «Вікно у Європу» - це інформаційно-аналітичний тижневик, який передбачає також і гостьову студію. Програма розрахована на молодих глядачів віком від 18 до 35 років, вона інформуватиме про поточні політичні, економічні і культурні події в ЄС, відносини між ЄС і його східними сусідами.

 

«Вікно у Європу» фінансується Європейським Союзом і є спільним проектом ЗМІ чотирьох країн: 5 канал (Україна), RTVі (Росія), «Белсат» (Білорусь), TV 7 (Молдова). Головним партнером Європейської Комісії з проведення проекту є незалежне PR- та рекламне агентство Media Consulta (MC). База відеоматеріалів у телемовників спільна. 5 канал за бажанням використовує кілька сюжетів, підготовлених телекомпаніями-партнерами, а також до кожної програми обов'язково готує кілька власних сюжетів і так само надає їх партнерам.

 

Окрім 5-го каналу в Україні проект «Вікно у Європу» реалізують «Радіо Ера», газети «Донбас» і «Рівне вечірнє», а також інформагентство «Українські новини».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY