detector.media
12.05.2009 09:09
Сайт «Агентство інтернет-новин» змінив власника

Новим власником сайту «Агентство інтернет-новин» (АІН, http://ain.com.ua/ - видання, що висвітлює події українського та світового інтернету та ІТ) стала компанія Imena.UA/MiroHost.net. Про це йдеться в офіційному повідомленні, опублікованому на щойно запущеній новій версії сайту, вихід якої збігся з 10-річчям АІН.

 

У повідомленні зазначено, що компанія Imena.UA/MiroHost.net протягом останніх 5 років здійснювала технічну підтримку сайту і тепер вирішила інвестувати у розвиток проекту. Як повідомив президент компанії-інвестора Олександр Ольшанський, оновлену команду проекту очолив його творець Олександр Брамс, який залишив сайт у 2004 році. Пан Брамс виконуватиме функції «кризового менеджера».

 

За словами Ольшанського, радикальних змін в інформаційній політиці сайту не відбудеться. «Ми хотіли б залишити все як є. Я в жодному разі не хочу, аби наша компанія впливала на політику ресурсу, і зобов'язуюсь цього не робити. Перед новою командою поставлені завдання із розвитку, ми ж у цій ситуації виконуватимемо роль інвестора, поки проект сам не стане на ноги», - каже він. Єдиною вимогою до нового керівника, повідомляє Ольшанський, було те, щоб «у проекті не розміщуватимуться замовні, "чорнушні" та інші матеріали, несумісні з репутацією добропорядного видання».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY