Переможці проекту «Танцюю для тебе-2» - Ірина Мерлені та Сергій Костецький

27 Квітня 2009
11245
27 Квітня 2009
09:48

Переможці проекту «Танцюю для тебе-2» - Ірина Мерлені та Сергій Костецький

11245
Переможці проекту «Танцюю для тебе-2» - Ірина Мерлені та Сергій Костецький

Переможцями проекту «Танцюю для тебе-2» на телеканалі «1+1» стали чемпіонка з боротьби Ірина Мерлені та хореограф Сергій Костецький. Фінал проекту відбувся 25 квітня.

 

У фіналі з Мерлені-Костецьким змагалась пара у складі співака Василя Бондарчука та хореографа Олени Шоптенко. Переможця у фіналі визначило інтерактивне голосування телеглядачів. За Мерлені і Костецького проголосували 57% телеглядачів, за Бондарчука і Шоптенко - 43%.

 

Мерлені та Костецький вийшли на паркет заради реалізації мрії 10-річного Сергія Солнцева. Після перемоги пари на шоу «Танцюю для тебе» спонсори надали хлопчику фінансову допомогу - 100 тис грн - для проведення необхідної йому операції. Тепер він зможе реалізувати свою мрію - стати олімпійським чемпіоном. Без подарунків не залишились й усі інші діти, заради мрії яких танцювали учасники проекту.

 

Проект «Танцюю для тебе» стартував 28 лютого і тривав 9 тижнів. Спочатку в ньому брали участь футболіст Андрій Гусін, боксер В'ячеслав Узелков, телеведучі Катя Осадча та Марічка Падалко, співачка Настя Каменських, актриса Олеся Жураковська, співак Віктор Павлик.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11245
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Наташа
5460 дн. тому
Ирина Мерлени-СУПЕР!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду