detector.media
27.04.2009 09:48
Переможці проекту «Танцюю для тебе-2» - Ірина Мерлені та Сергій Костецький
Переможці проекту «Танцюю для тебе-2» - Ірина Мерлені та Сергій Костецький

Переможцями проекту «Танцюю для тебе-2» на телеканалі «1+1» стали чемпіонка з боротьби Ірина Мерлені та хореограф Сергій Костецький. Фінал проекту відбувся 25 квітня.

 

У фіналі з Мерлені-Костецьким змагалась пара у складі співака Василя Бондарчука та хореографа Олени Шоптенко. Переможця у фіналі визначило інтерактивне голосування телеглядачів. За Мерлені і Костецького проголосували 57% телеглядачів, за Бондарчука і Шоптенко - 43%.

 

Мерлені та Костецький вийшли на паркет заради реалізації мрії 10-річного Сергія Солнцева. Після перемоги пари на шоу «Танцюю для тебе» спонсори надали хлопчику фінансову допомогу - 100 тис грн - для проведення необхідної йому операції. Тепер він зможе реалізувати свою мрію - стати олімпійським чемпіоном. Без подарунків не залишились й усі інші діти, заради мрії яких танцювали учасники проекту.

 

Проект «Танцюю для тебе» стартував 28 лютого і тривав 9 тижнів. Спочатку в ньому брали участь футболіст Андрій Гусін, боксер В'ячеслав Узелков, телеведучі Катя Осадча та Марічка Падалко, співачка Настя Каменських, актриса Олеся Жураковська, співак Віктор Павлик.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY