Агентство MPG перемогло в тендері на медійне обслуговування VAB Банку

13 Квітня 2009
19734
13 Квітня 2009
11:57

Агентство MPG перемогло в тендері на медійне обслуговування VAB Банку

19734
Агентство MPG перемогло в тендері на медійне обслуговування VAB Банку

Медіаагентство MPG (Media Planning Group), що входить до групи «АДВ Україна», перемогло в тендері на планування та розміщення телевізійної реклами VAB Банку.

 

Як повідомляє прес-служба «АДВ Україна», агентство займатиметься медійним обслуговуванням цього клієнта до кінця 2009 року.

 

Раніше фінансову групу VAB обслуговувало агентство Starcom (преса) та Universal McCann (телебачення). Universal McCann також входить до групи «АДВ Україна».

 

Тендер відбувся в березні, в ньому взяли участь чотири агентства. Бюджет, виділений банком на закупівлю телевізійної реклами в 2009 році, не розголошується.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19734
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду