Віталій Шевченко подає у відставку з посади голови Нацради. Ігор Курус також подав заяву про звільнення (ОНОВЛЕНО)

8 Квітня 2009
31715
8 Квітня 2009
17:11

Віталій Шевченко подає у відставку з посади голови Нацради. Ігор Курус також подав заяву про звільнення (ОНОВЛЕНО)

31715
Віталій Шевченко подає у відставку з посади голови Нацради. Ігор Курус також подав заяву про звільнення (ОНОВЛЕНО)

Віталій Шевченко оголосив про намір подати у відставку з посади голови Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. Про це він заявив сьогодні на брифінгу.

 

Причини свого рішення пан Шевченко коментувати відмовився. Прес-служба Нацради називає цю заяву емоційною.

 

Щойно ТК стало відомо, що заяву про звільнення з посади першого заступника голови Нацради також подав Ігор Курус.

 

Нагадаємо, Віталій Шевченко був обраний головою Національної ради з питань телебачення та радіомовлення 12 квітня 2005 року. Членом Нацради пан Шевченко є з 2002 року.

 

Ігор Курус є членом Нацради з 2005 року.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31715
Читайте також
Коментарі
24
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Отлично
5467 дн. тому
-Есть хорошая новость - глава Нацсовета по телевиденью и радиовещанию подал заявление об отставке. -А он уходит вместе с украинскими субтитрами или без?
Ратя
5467 дн. тому
і чому не йдуть у відставку ті члени нацради, чий строк по закону вже минув?
Анти-Шевченко
5467 дн. тому
klop // 09.04.2009 19:29:26, Заткни пельку, дебилище. Пока я тебе её не заткнул. Встретиться бы с тобой в тёмном переулке? Хочешь отхватить люлей? Приезжай в Крым. Забьём стрелку. Живым отсюда ты уже не уйдёшь отсюда, падлюка!!!
klop
5467 дн. тому
Шевченко був на своєму місці. А ось всілякі Лєшики і іже с німі - то [censored].
Макабіст
5467 дн. тому
Причому особливо огидно в цій огидній алій справі виглядає Тетяна Мокріді. Яка тут нещодавно так переймалася питанням окушування людей телебаченням. Фу, Мокріді!
clannad
5468 дн. тому
А от мені цікаво, чому досі сидять на своїх посадах нацрадівські "пенсіонери", каденція яких давно закінчилась?? Я маю на увазі Лебедєву і Понеділка, та ще й при цьому дозволяють собі і оком не моргнувши, головувати за такі рішення по віддачі цілої української радіомережі росіянам! А ось і прізвища людей, які здають вітчизняний радіоресурс іноземцям, щоб народ знав цю п"ятірку нацрадівських "героїв" в обличчя: Лясовський, Мирошніченко, Мокріді, Лебедєва, Понеділко.. Бабло перемагає зло?..
Сусликов
5468 дн. тому
шевченко - как писала Лина Костенко - "герой до першої скрути". Двоеголовость позволяла шевченку сидеть на стуле при разных политраскладах. Двоеголовые гомунскулы-патриоты вымирают по Дарвину. Аминь!
я
5468 дн. тому
Шановний Віталій, Таким чином Ви не виправите ситуацію і краще точно не стане. Думаю потрібно залишитися і працювати. ЗП,
Охотник на вампиров
5468 дн. тому
А русское радио Алла тоже проявление патриотизма? И не надо ломать комедию господа Курус и Шевченко - что вы против. Все договорили по карманам распредили!! Ну поглядим как оно квоту в 75 процентов украинского языка и 50 процентов национальных исполнителей будет соблюдать.
Sir Drakula
5468 дн. тому
Дуже шкода, Віталію Федоровичу! З усією повагою - Ви не маєте права не довести розпочату справу до кінця, бо вона є УКРАЇНСЬКОЮ! А ви ж патріот! НЕ можна здаватися! Адже вперше, завдяки саме ВАМ, Українці відчули, що мають свій медіапростір, а не лише кацапетівський!!!
Макабіст
5468 дн. тому
Погана новина. Пана Шевченка вкрай дістали певні паскудні підкилимніі речі, а особливо ж огидною є ситуація з так званою Алою! Це просто зухвальство. І нема сумнівів, що тих зухів ще спіткне своя велика лажа. І таке вже ж лишенько, що бачте в Севастополі не чутно було Радіо Ван! У Кацапетівці теж не чутно було, чому їх ніхто й спитав, що робити.
squirill
5468 дн. тому
Как же теперь жить дальше? Неужели больше не будет работать телевизор? Или все-таки подельники их не отпустят?
Севастополец
5468 дн. тому
По мне так лучше радио Алла чем то радио ван которое влачит жалкое существование!!!! Нац мереж которых пративно слушать у нас в стране предостаточно....Пусть будет чтото необычное....особенно пративны стенания 1975 Знаете вы как тот герой анекдота про жалкого хохла-як не зьйм то понадкусую!!!
1975
5468 дн. тому
Фантазії щодо причин заяви про відставку голови НР, звичайно можуть не мати меж, але хто був на сьогоднішньому засіданні НР – був свідком. По Києву давно вже висять афіші щодо приїзду до нас незрівнянної Алли Пугачової й участі в цій програмі т.зв. „Радіо Алла”. Але саме сьогодні декому захотілося нахрапом продати чергову українську радіомережу росіянам. Радіо „НБМ”, „Фірма Волинь” (компанії, які перемагали на конкурсах із зобов’язаннями розбудувати справді українські радіомережі) продалися і мають перейти в руки Алли Борисівни. Це Всеукраїнська радіомережа! Важко було уявити, ще є чиновники, здатні голосувати за таке ганебне антинародне рішення. Але вони є. Стенограма цього засідання, це ілюстрація до того, як здаються українські національні інтереси. Прізвища тих хто за це голосував, зафіксовані в рішенні. Цікаво, чи втрутяться в цю ситуацію прокуратура, рада Нацбезпеки? Президент?
Веддаарди
5468 дн. тому
И Курус??! А кто же теперь субтитры лоббировать будет? Неужто загнётся та фирмочка, которая субтитры в русские каналы лупит? Это же будет полное загнивание независимости Украины! Курус, вернись!
Хоботов
5468 дн. тому
Для того, чтобы писать о кворуме, нужно хотя бы знать, что это такое. Не нужно делать винегрет из догадок.
Yuri
5468 дн. тому
Нац Рада теперь без кворума. Боятся ИНТЕР ЮВТ отдать
Антизритель
5469 дн. тому
Не обижайтесь на "зрителя" ибо он болен на всю голову!
Дима
5469 дн. тому
Из-за таких как Курус в народе сепаратисткие настроение возникают все чаще
Хоботов
5469 дн. тому
Номер в обязательной программе перед выборами - недееспособный НацСовет. Роль камикадзе успешно выполнил Шевченко. В эфире будет вакханалия и бабло снова победит зло. Только все это уже перестало радовать.
viewer
5469 дн. тому
Це все сам Курус зробив. На словах він дружбан Шевченка, а самому вже не терпілося стати Головою.
Телеглядач
5469 дн. тому
А чим вам так не подобається Ігор Курус?
ніхто
5469 дн. тому
це правильний крок, скоро їх там всіх посадять
Гость
5469 дн. тому
Давно пора! Одно огорчает, Курвус остается.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду