СНД випускатиме спеціалізоване періодичне видання

3 Квітня 2009
31766
3 Квітня 2009
01:10

СНД випускатиме спеціалізоване періодичне видання

31766
СНД випускатиме спеціалізоване періодичне видання

СНД випускатиме спеціалізоване періодичне видання, у якому висвітлюватиметься життя кожної з держав Співдружності та інтеграційні процеси всередині неї, повідомляє «Українська правда» із посиланням на «Інтерфакс-Україна».

 

Рішення про створення друкованого органу прийнято за підсумками роботи 12-го засідання Міждержавної ради СНД зі співпраці в галузі періодичної преси, книговидання і поліграфії.

 

У роботі засідання, що тривало 1-2 квітня в таджицькій столиці, взяли участь представники Азербайджану, Білорусії, Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Росії і Виконкому СНД.

 

Планується, що видання побачить світ уже цього року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31766
Читайте також
10.02.2009 17:04
Олег Кашин, OpenSpace.ru
23 355
04.02.2009 11:15
Олег Кашин, OpenSpase.ru
31 897
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду