28 березня на ТВі - оновлений «Знак оклику» з Артемом Шевченком

26 Березня 2009
11215
26 Березня 2009
17:15

28 березня на ТВі - оновлений «Знак оклику» з Артемом Шевченком

11215
28 березня на ТВі - оновлений «Знак оклику» з Артемом Шевченком

28 березня о 21 годині в ефірі телеканалу ТВі вийде перший оновлений випуск програми «Знак оклику» з Артемом Шевченком.

 

За словами ведучого, програма стане динамічнішою, в ній з'явиться гість. «Але його функція дещо відрізнятиметься від участі гостей у традиційних ток-шоу. Він виконуватиме роль своєрідного інформатора-інсайдера, який даватиме цікаву ексклюзивну інформацію до сюжетів та компетентно коментуватиме теми розслідувань», - розповів Артем Шевченко.

 

Структуру проекту буде зафіксовано: першим сюжетом виходитиме гучне політичне розслідування, далі - сюжет на кримінальну тематику, далі - соціальне розслідування; завершуватиме програму «легкий, але не безпроблемний» матеріал» зі світу шоу-бізнесу, життя публічних людей або історичне розслідування.

 

У випуску 28 березня вийде розслідування загибелі В'ячеслава Чорновола у поєднанні із темою смерті Юрія Кравченка; другий сюжет буде присвячений легалізації травматичної зброї, а третій - скандалам, пов'язаним із порушенням прав чорношкірих в Україні. ЗАвершуватиме програму сюжет про проблеми доведення прав на батьківство. Гостем студії буде народний депутат України Геннадій Москаль ( «Народна самооборона»), який, за словами Артема Шевченка, «є дуже досвідченим оперативником МВС, бачив матеріали розслідувань смерті Чорновола, має власну позицію щодо легалізації травматичної зброї, очолював Держкомнацміграції, тож поєднує всі теми і має створити хребет програми».

 

Артем Шевченко в останні роки працював на телеканалі «1+1», а з лютого 2007 року був шеф-редактором новин каналу ТОНІС, звідки пішов у жовтні разом із Миколою Княжицьким. Проект журналістських розслідувань Артема Шевченка «Агенти впливу» стартував на телеканалі «Інтер» у лютому 2008 року.  Програма виходила на «Інтері» півроку, після чого у вересні 2008-го була переведена на НТН - каналі групи «Інтер», переформатованому у кримінально-документальний. У березні 2009-го стало відомо, що Артем Шевченко переходить на ТВі, де змінить ведучого програми «Знак оклику» Богдана Кутєпова, звільненого на початку місяця.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11215
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду