На «Інтері» з’явиться авторський проект журналістських розслідувань Артема Шевченка

1 Лютого 2008
24212
1 Лютого 2008
11:08

На «Інтері» з’явиться авторський проект журналістських розслідувань Артема Шевченка

24212
На «Інтері» з’явиться авторський проект журналістських розслідувань Артема Шевченка
На «Інтері» незабаром з’явиться проект журналістських розслідувань, автором та ведучим якого стане відомий тележурналіст Артем Шевченко.
 
Як стало відомо «ТК» з власних джерел, 31 січня керівництво «Інтера» затвердило пілот програми. Це буде щотижнева програма, її назва та остаточна дата виходу поки що не затверджені.
 
Артем Шевченко у розмові з «ТК» підтвердив цю інформацію, зазначивши: «Програма  буде динамічною, цікавою та емоційною, гідною каналу «Інтер», як лідера телевізійного ринку України». Детальніше про проект він пообіцяв розповісти після затвердження дати ефіру.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24212
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Наблюдатель
5946 дн. тому
А что значит попер? Кто-то держится за канал, а кто-то работает и делает себе имя как Артем Шевченко. Завидовать не хорошо. :-)
Пулько
5946 дн. тому
О... цього {CENSORED} підібрала тьотя Аня. Я б на її місці подумав би... все таки його попер уже не один канал.
5949 дн. тому
Ох. как мы рады, все пристроились все при деле и княжитский и портников и шевченко, а где-же америкашка Гарынчар делся???????????????????
5949 дн. тому
Павло, на що ти натякаеш, мабудь на , плюси,чи на тоніс, чи на стб....? бо деб Артем не працював - завжди радіють, коли він звільняеться
паша
5949 дн. тому
Хочу увидеть - это чудо телевиденья!И, что сам Шевченко будет вести? Это прелесть! Действительно руководство канала нашло истенно новое личеко- матушка природа постаралась......! на сколько я знаю, что не делат тема-это провал!!!!!
тіна
5949 дн. тому
а я хочу подивитися:) хай запускають
карамба
5949 дн. тому
Усі як показилися на тих жірналистських розслідуваннях. Пропоную усі майбутні повідомлення на ТК про черговий проект розслідувань починати з фрази - Останім часом вже стало традицією запускати на різних каналах проекти журналістських розслідувань. Аби вони жили довго.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду