ZillionTV запустить новий сервіс, який дозволить обирати рекламу для телеперегляду

11 Березня 2009
21375
11 Березня 2009
13:22

ZillionTV запустить новий сервіс, який дозволить обирати рекламу для телеперегляду

21375
ZillionTV запустить новий сервіс, який дозволить обирати рекламу для телеперегляду
Телекомпанія ZillionTV за підтримки великих голлівудських студій збирається надати американським глядачам новий сервіс у форматі «відео за запитом», який дозволить обирати не лише контент, але й рекламу. Про це повідомляє Media Business Reports.
 
Для активації цієї послуги треба одноразово сплатити $100. Сервіс ініціювали компаніїWarner Bros., Sony Pictures, NBC Universal, 20th Century Fox Television и Disney. Послуга підтримується ще чотирма десятками компаній, які надають контент. Ведуться переговори з Viacom та CBS.
 
Головна відмінність сервісу полягає у створенні абсолютно нової системи подачі реклами: разом із фільмом та серіалом користувач отримує певну кількість рекламних роликів, промотати їх він не зможе. Однак глядач завчасно обирає рекламні теми, які можуть бути цікавими йому. Ще одна особливість сервісу – інтерактивний інтерфейс системи, управління ним здійснюється за допомогою пульта, на якому є кнопка «купити зараз». Таким чином глядач може одразу придбати рекламований товар у віртуальному магазині, за який відповідає компанія Visa.
 
ZillionTV почне роботу в четвертому кварталі цього року, коли отримає права на дистрибуцію низки популярних серіалів та фільмів («Таємниці Смолвілля», «Темний лицар» тощо). Планується, що в базі контенту до запуску сервісу буде 15 тисяч картин.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21375
Читайте також
23.06.2009 12:21
Вячеслав Головченко
, для «Детектор медіа»
27 241
02.06.2009 08:39
Алексей Бондарев, «Сегодня»
14 017
26.03.2009 14:29
Александр Дзюбенко, «Коммерсантъ»
31 037
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду