detector.media
11.03.2009 13:22
ZillionTV запустить новий сервіс, який дозволить обирати рекламу для телеперегляду
Телекомпанія ZillionTV за підтримки великих голлівудських студій збирається надати американським глядачам новий сервіс у форматі «відео за запитом», який дозволить обирати не лише контент, але й рекламу. Про це повідомляє Media Business Reports.
 
Для активації цієї послуги треба одноразово сплатити $100. Сервіс ініціювали компаніїWarner Bros., Sony Pictures, NBC Universal, 20th Century Fox Television и Disney. Послуга підтримується ще чотирма десятками компаній, які надають контент. Ведуться переговори з Viacom та CBS.
 
Головна відмінність сервісу полягає у створенні абсолютно нової системи подачі реклами: разом із фільмом та серіалом користувач отримує певну кількість рекламних роликів, промотати їх він не зможе. Однак глядач завчасно обирає рекламні теми, які можуть бути цікавими йому. Ще одна особливість сервісу – інтерактивний інтерфейс системи, управління ним здійснюється за допомогою пульта, на якому є кнопка «купити зараз». Таким чином глядач може одразу придбати рекламований товар у віртуальному магазині, за який відповідає компанія Visa.
 
ZillionTV почне роботу в четвертому кварталі цього року, коли отримає права на дистрибуцію низки популярних серіалів та фільмів («Таємниці Смолвілля», «Темний лицар» тощо). Планується, що в базі контенту до запуску сервісу буде 15 тисяч картин.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY