detector.media
10.03.2009 13:20
«Я так думаю» з Анною Безулик стартує на 5-му каналі 19 березня. На «1+1» очікують виходу проекту
<b>«Я так думаю» з Анною Безулик стартує на 5-му каналі 19 березня. На «1+1» очікують виходу проекту</b>

19 березня на 5-му каналі вийде прем’єра нового суспільно-політичного шоу Анни Безулик із робочою назвою «Я так думаю». Про це ТК повідомили у прес-службі каналу. Програма виходитиме щочетверга, проте наразі не відомо, в якому слоті.

Нагадаємо, що Анна Безулик вела переговори з 5-м каналом ще з лютого цього року. Раніше повідомлялося про переговори з Національною телекомпанією України, однак, за інформацією ТК, домовленості досягнуто не було.

У прес-службі «1+1» ТК повідомили, що назву проекту «Я так думаю» зареєстровано на канал, тому «юридичні підстави для претензій у каналу є»: «Наразі рано про щось говорити. Ми дочекаємося виходу проекту в ефір – якщо він порушить наші права, ми, звісно, будемо захищати свою позицію у спосіб, передбачений законодавством».

Ведуча проекту Анна Безулик наразі утрималася від коментарів «Детектор медіа». Натомість газеті «Сьогодні» вона розповіла, що в основі нового формату – спаринг двох опонентів. Основною відмінністю проекту від решти політичних шоу буде постійна ротація та розширення складу експертів. Виробництво програми здійснюватиме «Українська медійна група», власниками якої є колишні співвласники «1+1» – Борис Фуксман та Олександр Роднянський.

 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY