Нові умови розміщення на телеканалах «Інтер-реклами» (прайс-лист)

26 Лютого 2009
14229
26 Лютого 2009
17:41

Нові умови розміщення на телеканалах «Інтер-реклами» (прайс-лист)

14229
Нові умови розміщення на телеканалах «Інтер-реклами» (прайс-лист)
З 1 березня, як повідомляла «Детектор медіа», умови розміщення реклами на телеканалах групи «Інтер» та холдингу Віктора Пінчука буде змінено.
 
Із новим прайс-листом можна ознайомитися тут.
 
Пояснювальна записка директора з маркетингу і продажів Дмитра Дутчина:
 
«Після впровадження цінової політики з 1 лютого 2009 року, в результаті зустрічей з рекламодавцями та рекламними агентствами було отримано чимало коментарів та бажаних доповнень до запропонованих підходів у ціноутворенні.
 
Таким чином з’ясувалося, що існує один параметр, який хвилює переважну більшість покупців: відсутність можливості мати гарантовану ціну на період більший місяця. З одного боку всі розуміють ризики продавців, пов’язані з економічно-фінансовою ситуацією, ймовірністю девальвації гривні. З іншого боку переважна більшість компаній планує своє бюджетування в гривні і ефективно планувати медіа бюджети може лише в цій валюті.   Крім цього значна кількість рекламодавців озвучила бажання повернути в систему ціноутворення наявні в попередні періоди елементи: фіксацію позицій в блоці за правилом, плавання, знижки для запуску брендів/продуктів, різноманітні класи-розміщення і.т.д.
 
Приймаючи вищеописане до уваги, пропонуємо формулювання двох основних доповнень, які компромісно задовольняють потреби покупців та продавців на період з 01.03.2009 по 30.06.2009:
 
Незважаючи на різку девальвацію гривні в даний час на міжбанку, КУРС ГРИВНІ ФІКСУЄТЬСЯ НА РІВНІ 5,05.
 
Паралельно з цим основна знижка (1-й клас розміщення) зменшується на 13,1% з 69,4% до рівня 56,3%, проте для всіх рекламодавців з’являється можливість компенсаційної знижки в розмірі до -30% для розміщення за правилом «за 5 днів на 1 тиждень» (2-й клас розміщення). Окрім цього для 1-го класу розміщення, при фіксації позиції в блоці за правилом, надається компенсаційна знижка до націнки на гарантовану фіксацію позицій, яка призводить фактично ДО ВІДСУТНОСТІ НАЦІНКИ ДЛЯ ФІКСАЦІЇ ПОЗИЦІЙ ЗА ПРАВИЛОМ (крім менших від 30” роликів для випадку фіксації на першій/останній позиціях).
 
В результаті такого рішення рекламодавці отримують можливість мати гарантовану ціну в гривнях на період І-го півріччя, телеканали отримують систему саморегуляції ціни в разі збільшення попиту, в тому числі за рахунок девальвації гривні.
 
Звертаємося до вас з проханням фіналізації умов розміщення на зазначений період з метою подальшого укладання відповідних угод».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14229
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду