Холдинг «Сегодня Мультимедіа» запустив інтернет-версію газети «Вечерком»

23 Лютого 2009
22915
23 Лютого 2009
17:00

Холдинг «Сегодня Мультимедіа» запустив інтернет-версію газети «Вечерком»

22915
Холдинг «Сегодня Мультимедіа» запустив інтернет-версію газети «Вечерком»

23 лютого запустилася інтернет-версія безкоштовної вечірньої газети «Вечерком» www.vecher.com.ua. Про це «ТК» повідомила прес-служба ЗАТ «Сегодня Мультимедіа».

Інтернет-версія функціонує на базі ресурсів друкованого видання, а також має нові інтерактивні рубрики: «Чатимся», «Поиграй», «Открытая книга» тощо. Кожен читач може залишати свої коментарі під матеріалами або ж зайти в рубрику «Чатимся» і поспілкуватися з журналістами й іншими користувачами.
 
«З 23 лютого наш ньюзрум став справді мультимедійним. Не збільшуючи штат редакції, ми запустили новий розважально-інформаційний ресурс, що буде підтримуватися й оновлюватися цілодобово», – коментує запуск керівник проекту Марина Деденко. За її словами щодня один із журналістів вестиме новинну стрічку й модеруватиме чат, виходячи зі своїх інтересів. «“День з Олею”, наприклад, означає те, що протягом дня наш журналіст стає черговим по сайту. Vecher.com.ua – це сайт з людським обличчям», – цитує прес-служба слова пані Деденко.
 
Нагадаємо, що 29 січня про запуск інтернет-порталу «Пульс Києва» оголосив видавець безкоштовної газети «Пульс Києва» компанія Media Point.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22915
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду