detector.media
23.02.2009 17:00
Холдинг «Сегодня Мультимедіа» запустив інтернет-версію газети «Вечерком»

23 лютого запустилася інтернет-версія безкоштовної вечірньої газети «Вечерком» www.vecher.com.ua. Про це «ТК» повідомила прес-служба ЗАТ «Сегодня Мультимедіа».

Інтернет-версія функціонує на базі ресурсів друкованого видання, а також має нові інтерактивні рубрики: «Чатимся», «Поиграй», «Открытая книга» тощо. Кожен читач може залишати свої коментарі під матеріалами або ж зайти в рубрику «Чатимся» і поспілкуватися з журналістами й іншими користувачами.
 
«З 23 лютого наш ньюзрум став справді мультимедійним. Не збільшуючи штат редакції, ми запустили новий розважально-інформаційний ресурс, що буде підтримуватися й оновлюватися цілодобово», – коментує запуск керівник проекту Марина Деденко. За її словами щодня один із журналістів вестиме новинну стрічку й модеруватиме чат, виходячи зі своїх інтересів. «“День з Олею”, наприклад, означає те, що протягом дня наш журналіст стає черговим по сайту. Vecher.com.ua – це сайт з людським обличчям», – цитує прес-служба слова пані Деденко.
 
Нагадаємо, що 29 січня про запуск інтернет-порталу «Пульс Києва» оголосив видавець безкоштовної газети «Пульс Києва» компанія Media Point.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY