22 лютого на 5 каналі – спецпроект «Савік Шустер Студіос» «20»

20 Лютого 2009
17462
20 Лютого 2009
17:08

22 лютого на 5 каналі – спецпроект «Савік Шустер Студіос» «20»

17462
22 лютого на 5 каналі – спецпроект «Савік Шустер Студіос»  «20»
22 лютого о 18.30 в ефірі 5 каналу вийде спецпроект виробництва компанії «Савік Шустер Студіос» під назвою «20», присвячений 20-річчю виведення радянських військ з Афганістану. Про це повідомляє прес-служба «Савік Шустер Студіос».
 
Програма «20» створювалась за підтримки Української спілки ветеранів Афганістану. Ведуча – Наталія Шмаренкова (співачка Камалія), дружина інвестора «Савік Шустер Студіос» Мохаммада Захура. Як свідок і учасник подій Савік Шустер виступив у ролі  гостя програми.
 
«Для Савіка Шустера «афганська» тема – особливо важлива. Саме на афганській війні лікар Шевеліс Шустер став репортером Савіком Шустером. З майже 10 років війни він 36 місяців провів в Афганістані. 20 років тому Савік Шустер висвітлював військові дії, перебуваючи серед моджахедів», - йдеться у повідомленні компанії. Програма «20» - перший проект «Савік Шустер Студіос», який виходить поза форматом «Шустер live» (ТРК «Україна»).
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17462
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правильный Шевелис
5531 дн. тому
Шустер зарабатывает на всем что шевелится. Такой себе Шевелис Шустер,который за деньги ЦРУ выпускал фальшивую Красную звезду. Не удивлюсь если украинские лохи оценять журналисткий талант пакистанской жены как настоящую свободу слова
5532 дн. тому
йо-майо! понятно что ведущая жена инвестора. Ну хоть какие-то навыки ведения должны быть
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду