detector.media
20.02.2009 11:52
«Дитяче Євробачення-2009» пройде в Києві і листопаді… якщо вистачить грошей
Наглядова рада Європейської мовної спілки, яка нещодавно завітала на НТКУ, остаточно вирішила, що Дитячий пісенний конкурсу «Євробачення-2009» проходитиме 21 листопада 2009 року в Україні, в столичному Палаці спорту. Трансляція грандіозного видовища відбуватиметься в прямому ефірі багатьох європейських країн і розпочнеться о 21.15 за київським часом.
 
Як повідомив генеральний продюсер НТКУ Руслан Ткаченко прес-службі каналу, наразі триває формування організаційного комітету конкурсу. Згодом розпочнеться робота над розробкою концепції видовища, його змістовим наповненням та формуванням детального сценарію заходів, які проходитимуть у рамках дитячого «Євробачення».
 
«Серед умов проведення Конкурсу є вимога організації телевізійної трансляції у стандарті Hight Definition, формування звуку в стандарті Dolby 5:1. Хочу зазначити, що це буде перша трансляція у стандарті Hight Definition, яку організовуватиме Національна телекомпанія. На шляху підготовки до Євро-2012” це є дуже важливим кроком для України. Наразі триває робота з аналізу наших можливостей у забезпеченні технічних вимог», – зазначив Руслан Ткаченко.
 
Генеральний продюсер також заявив, що черговий візит Наглядової ради до Києва відбудеться 5-6 червня, тому якщо фінансова ситуація в Україні до середини квітня залишиться невизначеною, є ризик втратити право на проведення конкурсу в Києві. На проведення конкурсу також претендують Білорусь та Росія.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY