Продакшн «Ледокол» випустив 5-хвилинне чоловіче кулінарне шоу

19 Лютого 2009
25377
19 Лютого 2009
08:11

Продакшн «Ледокол» випустив 5-хвилинне чоловіче кулінарне шоу

25377
Продакшн «Ледокол» випустив 5-хвилинне чоловіче кулінарне шоу
Продакшн-компанія Максима Бахматова «Ледокол» створила кулінарне шоу для чоловіків під назвою «Булки». Про це «Детектор медіа» повідомили у компанії.
 
Щоденна 5-хвилинна програма адресована аудиторії віком 25 – 45 років. Режисер програми – Лідія Несмачна, оператор – Сергій Трифонов, автори – Максим Бахматов, Андрій Богданович та Іван Шишман. Компанія підготувала на вибір дві версії програми, кожна з яких має свою ведучу.
 
Як повідомляють у компанії «Ледокол», програма виходитиме як у Росії, так і в Україні на молодіжних телеканалах, назви яких поки що не розголошують.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25377
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду