Продакшн-компанія «Ледокол» готує кулінарне і «неформатне» шоу

31 Грудня 2008
16488
31 Грудня 2008
11:01

Продакшн-компанія «Ледокол» готує кулінарне і «неформатне» шоу

16488
Продакшн-компанія «Ледокол» готує кулінарне і «неформатне» шоу
Продакшн-компанія Максима Бахматова «Ледокол» готує виробництво двох нових програм, повідомляє прес-служба компанії.
 
Одну з програм пан Бахматов характеризує як «перше кулінарне шоу для чоловіків», другу – як «абсолютно неформатне шоу». Проекти орієнтовані на аудиторію віком 24-45 років. Подробиці форматів не розголошуються, як і телеканали, яким їх запропоновано.
 
Компанія веде переговори з телеканалами, тож у разі їх позитивного результату новий продукт може з’явитись на екранах уже в лютому 2008 року. Паралельно «Ледокол» продовжить виробництво програми «Українці Афігенні» для телеканалу ICTV.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16488
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vv
5593 дн. тому
И что же вы такого интересного готовите? И зачем сразу светить свой мобильный? Не лучше ли -городской телфончик дать и заодно рассказать, чем вы интересны и знаменты? Пусть мир узнает о вас. Если это не прикол. :)))
аноним
5593 дн. тому
наша студия готовит гораздо более масштабные проекты. и интересные. напишите про нас. контактный телефон 80952874969.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду