«1+1» закупить кіно в українських виробників для «1+1 International»

18 Лютого 2009
16122
18 Лютого 2009
12:47

«1+1» закупить кіно в українських виробників для «1+1 International»

16122
«1+1» закупить кіно в українських виробників для «1+1 International»
«1+1 International» розвиватиметься у 2009 році у звичному режимі та закуплятиме продукт українських виробників для показу за кордоном. Про це «ТК» повідомив продюсер каналу Анатолій Єрема. «Ми плануємо, принаймні, до кінця року виходити в нормальному режимі і розвиватися. У режимі економії, звичайно, але ми й надалі використовуємо програми 1+1”. Окрім того, як і раніше, ми продовжимо закупки невеликими партіями продукту спеціально для міжнародної версії каналу», – розповів він.
 
За словами пана Єреми, оскільки за кордоном набагато менше українських каналів, ніж в Україні, «1+1 International» транслює програми інших виробників. «У нас була автомобільна програма, значна кількість краєзнавчих програм. Це продукт, який ми закуповували в інших каналів і продакшнів. А також українське кіно. Ми маємо програму “Своє кіно”, де показуємо старі українські фільми», – зазначив продюсер. Зокрема нині «1+1 International» веде переговори щодо купівлі пакету українських художніх, документальних і науково-популярних фільмів, у тому числі й виробництва кіностудії ім.  Довженка.
 
Щодо трансляції іноземних серіалів Анатолій Єрема зазначив, що канал «1+1» купує права на україномовну версію не лише для України, а й на всю територію мовлення «1+1 International». «Ми маємо право транслювати серіал лише в нашому варіанті в країнах, на які ми мовимо. І серіали, які закуповуються для 1+1”, майже всі будуть показані на міжнародній версії каналу», – пояснив він.
 
Також Анатолій Єрема розповів, що у зв’язку зі зміною структури управління каналу тепер він обіймає посаду продюсера (а не генерального продюсера), відповідає за виробництво і контент. За поширення сигналу каналу відповідає директор з розвитку Родіон Принцевський (екс-ведучий каналу М1).
 
З 1 січня «1+1 International» перейшов на супутник Sirius 4, сигнал якого покриває територію Європи. Як платний канал «1+1 International»  присутній у Канаді, Ізраїлі, Молдові та США (IPTV-провайдер ConnecTV). У планах вихід на ринки Росії, Польщі, Іспанії, Німеччини, Італії та Португалії.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16122
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду