«Інтер+» хоче купити в «Закритої зони» програми, які вже купив «1+1 International»

1 Серпня 2008
24666
1 Серпня 2008
15:36

«Інтер+» хоче купити в «Закритої зони» програми, які вже купив «1+1 International»

24666
«Інтер+» хоче купити в «Закритої зони» програми, які вже купив «1+1 International»
Цикл документальних фільмів «Відкрита зона» виробництва продюсерського центру «Закрита Зона» виходитиме на «1+1 International». Про це «Детектор медіа» повідомила генеральний продюсер компанії Наталія Фіцич.
 
За її словами, між каналом і продакшном укладено угоду про придбання 70 випусків програми, які вже виходили в ефірі 5 каналу та Першого національного.
 
«Повторний продаж проектів – досить вигідна справа, - каже Наталія Фіцич. – Просто в українському телебаченні він не дуже розвинений. Цим дуже часто користується російське телебачення: там документальні програми проходять прем'єрний показ, відбивають гроші, вкладені у виробництво програми, а потім права на їх показ продають в Україну».
 
Тим часом, за словами Наталії, програмами, які вже придбав «1+1», цікавиться і група «Інтер», яка має намір показувати їх в ефірі супутникового міжнародного телеканалу «Інтер +».
 
«Річ у тому, що «1+1» ми продали не виключні права, а права на повторний показ. І можемо продати такі ж права «Інтеру». Зараз ми в процесі переговорів, і підписання угоди залежить від ціни, яку готовий запропонувати «Інтер», - каже Наталія Фіцич. Вона пояснює такий інтерес каналів до продукції «Закритої Зони» тим, що в Україні «не так багато каналів і продакшн-студій, які роблять подібні речі».
 
Нові випуски «Відкритої зони» надалі виходитимуть в ефірі Першого національного. За словами Наталії Фіцич, із Національною телекомпанією України вже підписана довгострокова угода.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24666
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду