Телеканал «1+1 International» розпочинає мовлення в Інтернеті

17 Травня 2007
22746
17 Травня 2007
15:53

Телеканал «1+1 International» розпочинає мовлення в Інтернеті

22746
Телеканал «1+1 International» розпочинає мовлення в Інтернеті

10 травня телеканал «1+1 International» (міжнародна версія каналу «1+1») розпочав ефірне мовлення в Інтернеті на платформі JumpTV через сайт JumpTV.com. Найближчим часом програми «1+1 International» будуть пропонуватися у платному пакеті з іншими українськими телеканалами.

 

«Вихід "1+1 International" на платформі Jump TV відкриває нові перспективи розвитку та широкі можливості, адже надає каналу доступ до мільйонів українців у всьому світі. Інформаційні програми на "1+1 International" ("ТСН", "Сніданок з 1+1"), авторські програми ("Без табу", "Чорним по білому") та ток-шоу ("Я Так Думаю", "Епіцентр") для наших глядачів вже давно стали популярними джерелами інформації про українське життя», – прокоментував подію Андрій Шеховцов, виконавчий директор телеканалу «1+1 International».

 

Калейл Ісаза Тузман, президент компанії JumpTV International, впевнений, що партнерство з каналом «1+1 International» дасть його компании «можливість якісно покращити пропозицію щодо українського мовлення. Та кількість наших абонентів  зростатиме і надалі». «Наше співробітництво з "1+1 International" є дуже перспективним і для телеканалу "1+1", і для українського телебачення загалом, адже для нього відкривається аудиторія всього світу, а контент каналу відтепер буде постачатися через Інтернет у відповідності до динамічного та мобільного стилю життя сучасної людини ХХІ століття», – додає Марк Дейвід, виконавчий директор Jump TV International.

 

Довідка:

 

Jump TV – одна з провідних у світі компаній, яка здійснює мовлення національних телеканалів в режимі реального часу у всесвітній електронній мережі Internet: понад 250 каналів з більш ніж 70-ти країн світу. Абоненти JumpTV більш ніж у 100 країнах світу дивляться канали в он-лайн мережі JumpTV на домашніх ПК, ноутбуках, телевізорах, оснащених доступом в Інтернет, та мобільних телефонах.

 

Канал «1+1» засновано у серпні 1995 року, з 1997-го він здійснює мовлення на Другому загальнонаціональному каналі українського телебачення. Зпочатку мовлення «1+1» складало 15 годин на добу: з 07:00 до 10:00 та з 14:00 до 02:00, з 2004 року канал має право на цілодобове мовлення. Технічне покриття території України – 95%.

Із березня 2006 року стартувала міжнародна версія телеканалу «1+1» – «1+1 International», яка транслюється у США, Канаді та Ізраїлі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22746
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду