Ганну Гомонай у «Подробностях» замінить Ірина Юсупова, а Руслана Сенічкіна в «Подробицях тижня» - Андрій Данилевич

30 Липня 2008
32622
30 Липня 2008
14:06

Ганну Гомонай у «Подробностях» замінить Ірина Юсупова, а Руслана Сенічкіна в «Подробицях тижня» - Андрій Данилевич

32622
Ганну Гомонай у «Подробностях» замінить Ірина Юсупова, а Руслана Сенічкіна в «Подробицях тижня» - Андрій Данилевич
З 11 серпня інформаційну програму «Подробности» на телеканалі «Інтер» замість Ганни Гомонай вестиме Ірина Юсупова, яка донедавна була власним кореспондентом каналу в Росії. Про це «Детектор медіа» повідомило достовірне джерело на телеканалі, яке побажало залишитись неназваним.
 

Як раніше повідомляв сайт «Дуся», Ганна Гомонай разом із своїм чоловіком, народним депутатом Андрієм Віталійовичем Шевченком, вирушить до Сполучених Штатів Америки, де стане вільною слухачкою Єльського університету. «Планую засвоїти все найкраще, що зараз є на американському телебаченні, і подивитись, як вони висвітлюватимуть президентські вибори, заплановані на листопад, - цитує прес-служба Ганну Гомонай. – А також хочу вдосконалити свою англійську». Перебування подружжя у США триватиме кілька місяців, після чого, за інформацією «ТК», Ганна планує повернутись  на «Інтер».
 
Також джерело повідомляє про те, що з 10 серпня підсумковий тижневик «Подробиці тижня» замість Руслана Сенічкіна вестиме Андрій Данілевич, який зараз є ведучим програми «Новини» на «Інтері». Руслан Сенічкін залишиться ведучим програми «Подробности». Також, як повідомляє «Медіабізнес» із посиланням на прес-службу каналу, буде змінено концепцію програми, оформлення студії та стиль подання новин.
 

 

ОНОВЛЕНО 31.07. В офіційному прес-релізі прес-служба телеканалу підтвердила інформацію про заміну Ганни Гомонай на Ірину Юсупову та Руслана Сенічкіна на Андрія Данілевича.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32622
Коментарі
21
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Хитрый план
5745 дн. тому
Гомонай в США родит второго ребенка, который получит американское гражданство...
Н.Д.
5745 дн. тому
Безлюдная отнюдь не управляет всеми в ручном режиме- она тонко чувствует многие преимущества многих людей.Мне этот ее выбор нравится.
тю
5746 дн. тому
Ответ конечно есть: управляемые в ручном режиме(как впрочем и Сеничкин-Гомонай) дурилки. А вы что думали, Безлюдная себе головную боль пригласит ведущими?
Опа
5750 дн. тому
Ведущий прежде всего должен быть личностью. Новоизбранные креатуры Безлюдной кто? Есть ответ?
просто
5750 дн. тому
Да кто в Вашей Ире сомневается- из тех , кто смотрит Интер-включения из Москвы- стенаем о пережитом.
доброжелательница
5750 дн. тому
Ира,не волнуйся! У тебя все получется!Удачи!
інтер-око
5750 дн. тому
Ага!(Ты меня любишь- ага!, тысо мной будешь- ага!)Правда- схожі, краса!Вчора був з Юсуповою репортаж і Аня в кадрі- те саме подумала!
oko
5750 дн. тому
А вони схожі, вам не видається, екс- і нова ведуча? Зберіть Ганні волося у хвостик і порівняйте
Джулия
5750 дн. тому
Злому зрителю.Сначала начните с начала!
злой телезритель
5750 дн. тому
Канал настолько ссучился и испаскудился, что мне по барабану, чья физия будет рот с экрана открывать, что бы брехню брехать. Для меня ИНТЕР начал "заканчиватья" еще пару лет назад, а окончатльно здох с финалом "ВУ" и комментов по этому поводу руководства канала.
зритель
5750 дн. тому
взгляд у нее мертвій без эмоций это факт
антисеміт
5751 дн. тому
А може Гомонай {CENSORED}? і зібралась в еміграцію?
Kotyara
5751 дн. тому
Ганна Гомонай - одна з найбільших кадрових помилок телеканалу Інтер. {CENSORED}. Якби не чоловік, то її взагалі б ніхто не знав.
Джулия
5751 дн. тому
Мне очень и очень нравится Гомонай, ее украинский мне более по душе.Она изящна и в жизни , и в кадре.Но Ира Юсупова- другая, она красива, она обладает яркими - в женской эстетике- нежными тонами речи.Что- то очень русское, очень московское. Она Барби- Барби для взрослых)))А Данилевич- прекрасный новостийный ведущий.Очень придирчив к слову и красив.
Роза
5751 дн. тому
Да уж. Достойная замена :) Исупова - кукла Барби. Без эмоций, без энергетики, с абсолютно пустыми глазами. Читает новости как детскую книжку. Просчет и Ани и Иры. У Гомонай были проблемы с русским языком. Была и некоторая скованность после перехода на "Подробности" - и тоже из-за русского. Но сейчас - расцвела. Спокойна, раскована. Будет её нехватать. И с ее уходом "Интер" потерял. Дай Бог чтобы Гомонай вернулась на "Подробности" в новом году - после приезда из Штатов. Думаю, к тому моменту у неё будет возможность ВЫБИРАТЬ - явно не только один "Интер" предложит её ведение.
5751 дн. тому
жена сына главы нац рады ....вот как в телевидущие пробиваются..хыхы
глядатч на букву "Б"
5751 дн. тому
может Гомонай,нарештИ,састаицца в чём-та другом ? Как дамахазяйко,например.
это не
5751 дн. тому
Гомонай в Америку - рейтинг подробностей вверх...
Фахівець
5751 дн. тому
У американському вузі ставити наголоси і розмовляти українською на навчать)) Марна трата часу))))))) Підручники, панове - підручники!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нарешті
5751 дн. тому
Може Гомонай емігрує?
Зритель
5752 дн. тому
От перестановки слагаемых сумма не изменится. Нужно гнть в шею всех этих псевдо-журналистов и псевдо-ведущих. Во главе с Безлюдной и ее прихлебателами. Авось что-нибудь да изменится.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду