Ціни на телевізійну рекламу у 2009 році впадуть у Британії, проте зростуть у США, Росії та Китаї

13 Лютого 2009
21461
13 Лютого 2009
13:26

Ціни на телевізійну рекламу у 2009 році впадуть у Британії, проте зростуть у США, Росії та Китаї

21461
Ціни на телевізійну рекламу у 2009 році впадуть у Британії, проте зростуть у США, Росії та Китаї
Розцінки на телевізійний рекламний час цього року у Великобританії знизяться на 7%, проте зростуть на 2% у США та на двозначне число у Китаї та Росії. Про це повідомляє WARC із посиланням на своє дослідження щодо глобальної медійної інфляції.
 
В Іспанії дефляція становитиме 4% (після зниження на 3% у 2008 році). У Франції та Німеччині, як очікується, рекламні витрати скоротяться на 3-4%, проте там можна прогнозувати підвищення цін на 4% та 5% відповідно.
 
У США зниження рекламних витрат також очікується на рівні 3%, але ціни тут також зростуть – на 2%.
 
Китайська телевізійна реклама має подорожчати на 12%, російська – на 16%, індійська – на 6%. На противагу цим азійським країнам, у Японії рекламні бюджети скоротяться на 2%, дефляція становитиме 1%.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21461
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду