Інформагентство Bloomberg LP скорочує 100 робочих місць у США

5 Лютого 2009
13864
5 Лютого 2009
11:40

Інформагентство Bloomberg LP скорочує 100 робочих місць у США

13864
Інформагентство Bloomberg LP скорочує 100 робочих місць у США
Інформаційне агентство Bloomberg LP оголосило про скорочення 100 робочих місць у США, а також кількох місць у своїх офісах у Європі і Японії, повідомляє РБК-Украина з посиланням на Assocіated Press.
 
Скорочення відбудеться в рамках реструктуризації бізнесу компанії, покликаної вивільнити засоби і спрямувати їх на посилення блоку радіо- і телемовлення.
 
У розповсюдженому зверненні компанія заявила, що, попри скорочення, агентство вже протягом 2009 р. планує збільшити штат співробітників на 1 тис. Осіб.
 
Компанія Bloomberg є одним із лідируючих світових інформаційних агентств. Її штат складається з понад 100 тис. співробітників. Щорічний чистий прибуток перевищує 1,5 млрд дол.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13864
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду