Інтернет-видання «ПіК України» буде «законсервовано до кращих часів»

3 Лютого 2009
25556
3 Лютого 2009
15:24

Інтернет-видання «ПіК України» буде «законсервовано до кращих часів»

25556
Інтернет-видання «ПіК України» буде «законсервовано до кращих часів»
Проект інтернет-видання «ПіК України» буде призупинено. Про це «Детектор медіа» повідомив інвестор проекту Борис Фуксман.
 
«Проект консервується до кращих часів, - сказав пан Фуксман. – Враховуючи складну ринкову ситуацію, різке скорочення рекламного ринку, на жаль, я змушений припинити фінансування. Я був би радий розвивати проект, щоб він увійшов до першої десятки інтернет-видань України, але ми потрапили у складну економічну ситуацію. Сподіваюсь, щойно ситуація на ринку зміниться, нам удасться реанімувати і запустити сайт знову».
 
Скільки ще існуватиме проект і коли точно буде закритий, поки що невідомо. «Рішення прийняте, і зараз ми будемо розглядати план консервування проекту, тому я не можу поки що сказати, скільки він проіснує», - сказав Борис Фуксман.
 
«ПіК України» стартував у травні 2008 року. Його головний редактор – Діана Дуцик, інвестор – екс-співвласник «1+1» Борис Фуксман.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25556
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду