Борис Фуксман: На базі сайту «ПІК України» може бути створене друковане видання

14 Травня 2008
21446
14 Травня 2008
10:33

Борис Фуксман: На базі сайту «ПІК України» може бути створене друковане видання

21446
Борис Фуксман: На базі сайту «ПІК України» може бути створене друковане видання
Інвестиції у проект інтернет-видання «ПІК України», про офіційний старт якого «Детектор медіа» вже повідомляла, становили 300 тисяч доларів США. Про це «ТК» сказав єдиний інвестор проекту, співвласник телеканалу «1+1» Борис Фуксман.
 
За його словами, зараз це «суто інвестиційний проект», і говорити про терміни виходу на самоокупність можна буде за рік роботи видання. «Це складний процес, і для того, аби робити хоч якісь реальні оцінки виходу сайту на самоокупність, необхідний певний час для того, щоб, принаймні, побачити реакцію ринку на вихід такого сайту. Адже ринок само по собі досить складний і переповнений», - сказав пан Фуксман.
 
Інвестор бачить нове Інтернет-видання «доступним різним верствам населення» і «таким, що стане улюбленим сайтом країни за принципом «сайт для всіх і про все». «Хотілося б, аби кожен міг знайти на цьому сайті те, що шукає. Передусім хотілося б об’єктивного висвітлення як політичних, так і культурних подій країни. Це те, що має стати в майбутньому певним путівником для людей. Адреса, за якою можна знайти абсолютно все, відповідь на будь-яке запитання – як для молоді, так і для старшого покоління», - каже він.
 
У минулому Борис Фуксман був співзасновником журналу «ПіК» («Політика і культура») – партнером Зиновія Кулика, який помер у 2004 році. «Я дуже поважав цю людину, - каже Фуксман. – Він був великим професіоналом, і його смерть я вважаю дуже великою втратою як для політичної, так і для культурної спільноти України. І в цьому випадку це водночас і данина тому нашому спільному проекту, але більшою мірою – спроба відродження того бренду, який ми свого часу з ним замислили. Це спроба стартувати у новому форматі, але продовжити ту ідею, яка свого часу в нас народилась».
 
Зараз, за словами Бориса Фуксмана, обговорюється можливість відродження журналу: «Для початку бренд буде використаний у формі Інтернет-сайту, але, можливо, в майбутньому ми замислимось над реанімацією самого друкованого видання».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21446
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду