Борис Фуксман припинить фінансувати «ПіК України»?

2 Лютого 2009
21978
2 Лютого 2009
18:40

Борис Фуксман припинить фінансувати «ПіК України»?

21978
Борис Фуксман припинить фінансувати «ПіК України»?
Борис Фуксман розглядає можливість припинити фінансування проекту «ПіК України». Цю інформацію, отриману з власних джерел, «Детектор медіа» частково підтвердив сам пан Фуксман. «Така можливість обговорюється, але йдеться не про закриття сайту, а про його замороження на певний час», - сказав він.
 
За словами пана Фуксмана, рішення щодо цього має бути прийняте найближчим часом.
 
Інтернет-видання «ПіК України» стартувало 5 травня 2008 року. Головним редактором сайту є Діана Дуцик. Раніше повідомлялось, що в проект було вкладено 300 тисяч доларів США. Борис Фуксман висловлював наміри згодом відновити на базі сайту друкований журнал «ПіК».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21978
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Я
5552 дн. тому
Щодо творчого шляху Діани таку гидоту можуть писати тільки ті, хо з нею не працював і хто 5 хв. з нею не спілкувався. Можна говорити про помилки у стратегії, недостатню комерціалізацію проекту. Але той факт, що ПІК за короткий час став серйозним чинником у середовищі Інтернет-ЗМІ - є очевидним. І в цьому заслуга Діани насамперед. Дивує тільки, що Фуксман закриває (або прикриває) проект, який навіть року не пропрацював. Переконаний, що його перекуплять...
Влад
5561 дн. тому
$300.000 ???
якби не криза-3
5562 дн. тому
"ПіК України" - один із небагатьох медіа проектів, де встановлена чітка змістова, етична планка, де є реальний контент і зміст. Такі проекти мають жити, і від них не можна очікуваи швидких прибутків
Якби не криза-2
5562 дн. тому
якби не криза у ваших головах, то людям було би легше працювати. сумно коли сліпа заздрість примушує людей топити тих, хто в дечому кращий за них.
Якби не криза...
5562 дн. тому
Дуже добре, що Фуксман припиняє фінансування "ПіКу України". Дуже добре. Якби не криза, то справделивість щодо цинічної кар'єристки і "дутого професіонала журналістики" Діани Дуцик не вострожествувала б. Згадаймо її політичну незаангажованість у теж померлій газеті "Без цензури", яку фінансував, як виявилось, Роман Безсмертний. Це була типова партійна газета, яка однак лицемірно позиціонувалася, як круто незалежна. Те саме і з "ПіКом України". Діана - типовий зразок замовної журналістки "чего ізволітє", яких в Україні вистачає, на жаль.
Колега
5562 дн. тому
Буде дуже прикро. Це сьогодні одне з небагатьох пристойних видань, яке не соромно читати. Коли вже інвестори зрозуміють, що, вкладаючи гроші в медіапроект, не можна очікувати швидких прибутків? Мабуть, справді, в кризі виживуть лише таблоїди
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду