Маня пройшла у півфінал «Євробачення», а Ірина Пойзон (Повзун Ірина) – пролетіла

29 Січня 2009
16386
29 Січня 2009
10:59

Маня пройшла у півфінал «Євробачення», а Ірина Пойзон (Повзун Ірина) – пролетіла

16386
Маня пройшла у півфінал «Євробачення», а Ірина Пойзон (Повзун Ірина) – пролетіла
Внутрішнє журі Національної телекомпанії України обрало з 58 претендентів, які подали заявки на участь у національному відборі міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення», 31 півфіналіста. Про це повідомляє сайт НТКУ.
 
До складу внутрішнього журі увійшли: голова журі – Василь Ілащук (президент НТКУ), Роман Недзельський (перший віце-президенту НТКУ), Андрій Чернюк (віце-президент НТКУ), Євген Каленський (віце-президент НТКУ), Сергій Лапченко (головний редактор ТО Музичних та розважальних програм), Олег Пилипчук (режисер ТО Музичних та розважальних програм).
 
«Керівництво НТКУ у складі 7 чоловік зібралися для перегляду і прослуховування всіх матеріалів, які були надані номінантами і бажаючими потрапити на проект Євробачення. Кожен виконавець подав свою фонограмму (аудіо і візуальні матеріали), а також можливі кліпи, якісь фотографії, слайди і таке інше. Спочатку журі прослуховувало матеріали всіх виконавців, після чого виставляло кожному учаснику бали. У кожного члена журі була окрема відомість, а потім всі бали сумувалися. І, таким чином, було обрано півфіналістів», - розповів про процедуру добору Роман Недзельський.
 
Перед відбором стало відомо, що підопічні продюсера Юрія Нікітіна - Василь Бондарчук, гурт «HOLLYWOOD», гурт «неАнгели», гурт «Авіатор», гурт «А.Р.М.І.Я.», гурт «ПО-МА-ДА» - офіційно відмовилися від участі у Національному відборі та відкликали свої заявки.
 
У півфінал потрапили:
 
1.Назар Савко
2.Гурт «Zоряна»
3.МАЙЯ
4.Tori Joy
5. Андріана
6. Андрій Князь
7. Романюта Едуард
8. Єременко Галина
9. Світлана Лобода
10. «ANA»
11. Гурт «ВВ»
12. «BAGIRA»
13. «GODO»
14. Наталія Волкова
15. «4 Kings»
16. «Kishe»
17. Анастасія Приходько;
18. «Закльопки»;
19. Олександр Панайотов
20. «Solomia»
21. Ленара Османова
22. Брянцева Тетяна
23. Інна Олійник
24. Гурт «Гарячий шоколад»
25. Гурт «Nazad шляху немає»
26. Вєста Камєнєва
27. Гурт «NikitA»
28. Гурт «Інший день»
29. Денис Барканов
30. NIKOLE
31. Маня
 
Не пройшли добір, зокрема, представник Франції Жіль Емманюель, Марк Савін та Ірина Пойзон (Повзун Ірина) (дивіться повний перелік претендентів тут). 8 лютого журі, до складу якого увійдуть представники українського шоу-бізнесу, добиратимуть із-поміж цього переліку фіналістів.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16386
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
хусяЯ до якоїсь там галини
5566 дн. тому
галина, если ві такая разумная, идите сами поспивайте на єтом вашем нацональном бідборе - дєфірамбі членам жюрі, яке ви так любите. мабуть шо лічно знайомі, га? може то й вв ви висунули в кандидати, га? галина?? бо вв нє в курсє ваабще.
Галина
5568 дн. тому
Я з приводу повідомлення якоїсь там ХУСі.Якщо ви когось не знаєте - це не означає, що усі такі відсталі, як ви. Я, наприклад, дуже рада за такий склад журі. Адже люди, які самі безпосередньо брали участь у конкурсі(це я про Пономарьова), зможуть вибрати достойного представника від України. А зловтішатися невідомо чому - ознака неосвіченості і поганого смаку.Окрім того, я дуже поважаю Тараса Петриненка. А вболіватиму, звичайно, за ВВ.
5573 дн. тому
Теперь Украине будут не позор,а ПО-ЗО-РИ-ЩЕ!!!!
хусяЯ
5574 дн. тому
капєц, "внутрішнє журі"!!! експерти мля!!! хто они такие вообще?? страна, проснись!! єти "руководители" вам навібирають звьозд, опозоримся хуже чем в 2005-м с грінджолами!!!
5574 дн. тому
А я за парня из Запорожья, Сашу Панайотова. Такой голос у человека, с ума сойти! Тока Илащук этого не понимает. Если бы была в списке Билозир, он бы ее отправил.
5574 дн. тому
Хто так із прес-служби НТКУ неграмотно пише тексти??? Одні бездарі там працюють!
5574 дн. тому
НИКИТА - 100%
:))
5575 дн. тому
А "Нікіта" по-вашому не Нікітінська????? Схоже, що з цього списку найбільше шансів у звєєзди Свєти Лободи...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду