detector.media
29.01.2009 10:59
Маня пройшла у півфінал «Євробачення», а Ірина Пойзон (Повзун Ірина) – пролетіла
Внутрішнє журі Національної телекомпанії України обрало з 58 претендентів, які подали заявки на участь у національному відборі міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення», 31 півфіналіста. Про це повідомляє сайт НТКУ.
 
До складу внутрішнього журі увійшли: голова журі – Василь Ілащук (президент НТКУ), Роман Недзельський (перший віце-президенту НТКУ), Андрій Чернюк (віце-президент НТКУ), Євген Каленський (віце-президент НТКУ), Сергій Лапченко (головний редактор ТО Музичних та розважальних програм), Олег Пилипчук (режисер ТО Музичних та розважальних програм).
 
«Керівництво НТКУ у складі 7 чоловік зібралися для перегляду і прослуховування всіх матеріалів, які були надані номінантами і бажаючими потрапити на проект Євробачення. Кожен виконавець подав свою фонограмму (аудіо і візуальні матеріали), а також можливі кліпи, якісь фотографії, слайди і таке інше. Спочатку журі прослуховувало матеріали всіх виконавців, після чого виставляло кожному учаснику бали. У кожного члена журі була окрема відомість, а потім всі бали сумувалися. І, таким чином, було обрано півфіналістів», - розповів про процедуру добору Роман Недзельський.
 
Перед відбором стало відомо, що підопічні продюсера Юрія Нікітіна - Василь Бондарчук, гурт «HOLLYWOOD», гурт «неАнгели», гурт «Авіатор», гурт «А.Р.М.І.Я.», гурт «ПО-МА-ДА» - офіційно відмовилися від участі у Національному відборі та відкликали свої заявки.
 
У півфінал потрапили:
 
1.Назар Савко
2.Гурт «Zоряна»
3.МАЙЯ
4.Tori Joy
5. Андріана
6. Андрій Князь
7. Романюта Едуард
8. Єременко Галина
9. Світлана Лобода
10. «ANA»
11. Гурт «ВВ»
12. «BAGIRA»
13. «GODO»
14. Наталія Волкова
15. «4 Kings»
16. «Kishe»
17. Анастасія Приходько;
18. «Закльопки»;
19. Олександр Панайотов
20. «Solomia»
21. Ленара Османова
22. Брянцева Тетяна
23. Інна Олійник
24. Гурт «Гарячий шоколад»
25. Гурт «Nazad шляху немає»
26. Вєста Камєнєва
27. Гурт «NikitA»
28. Гурт «Інший день»
29. Денис Барканов
30. NIKOLE
31. Маня
 
Не пройшли добір, зокрема, представник Франції Жіль Емманюель, Марк Савін та Ірина Пойзон (Повзун Ірина) (дивіться повний перелік претендентів тут). 8 лютого журі, до складу якого увійдуть представники українського шоу-бізнесу, добиратимуть із-поміж цього переліку фіналістів.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY