У Москві вбито журналістку «Новой газеты»

20 Січня 2009
26992
20 Січня 2009
09:06

У Москві вбито журналістку «Новой газеты»

26992
У Москві вбито журналістку «Новой газеты»
19 січня у Москві під час замаху на адвоката Станіслава Маркелова було смертельно поранено журналістку видання «Новая газета» Анастасію Бабурову, повідомляє «Корреспондент.нет».
 
Журналістка померла у лікарні від вогнепального поранення. Вона була позаштатним кореспондентом «Новой газеты» й навчалась на факультеті журналістики Московського державного університету. За словами шеф-редактора видання Сергія Соколова, спеціалізацією Бабурової були неформальні молодіжні рухи.
 
Людину, що стріляла у Маркелова та Бабурову, зафіксували камери відеоспостереження у кількох  офісах у районі вбивства. Правоохоронці сподіваються, що зображення допоможе впізнати вбивцю.
 
Станіслав Маркелов представляв інтереси потерпілих у справі про вбивство чеченської дівчини Ельзи Кунгаєвої, а також у чималій кількості справ антифашистів та соціальних активістів.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26992
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Александр
5545 дн. тому
Жуть. Как жалко девчонку. Искренние соболезнования друзьям и родителям Насти.
Политковская
5546 дн. тому
Обыкновенный Русский Фашизм набирает обороты! Офицера-насильника и убийцу Ельзы Кунгаевой досрочно освободили. Путинизм матереет и свирепеет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду