Севастопольське телебачення заговорить українською?

15 Січня 2009
22579
15 Січня 2009
11:45

Севастопольське телебачення заговорить українською?

22579
Севастопольське телебачення заговорить українською?
Журналісти Севастопольської державної телерадіокомпанії вимушено погодилися на мовлення після 18.00 тільки українською мовою, щоб зберегти за своїми програмами прайм-тайм.
 
Про це в прямому ефірі авторської програми «Не Тиха Година» заявила журналістка Наталя Альчикова, повідомляє Спілка кабельного телебачення з посиланням на ИнтерМедиа консалтинг.
 
Телеканал обрав залишити за собою звичний вечірній час, натомість погодившись на умови Нацради з питань теле- і радіомовлення, що стосувалися державної мови.
 
«Я просто хочу, щоб глядачі зрозуміли, що нам складно», - сказала Альчикова.
 
Журналістка розповіла, що до телекомпанії постійно дзвонять обурені глядачі. І Альчикова, і її співрозмовник говорили в ефірі російською, хоча програма почалася зі співу українських колядок.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22579
Читайте також
31.01.2009 00:37
Борис Бахтєєв, «Свобода»
49 896
08.12.2008 16:37
Тетяна Катриченко, «Главред»
12 965
19.11.2008 06:38
Ігор Рудич, для «Детектор медіа»
9 724
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
askold
5581 дн. тому
Телевидение делается для тех людей, которые его смотрят, кто будет в русскоязычном Крыму смотреть месную телекомпанию на дермове!?!?!?! Только отдыхающие со Львова! Смыл вообще тогда работы Севастопольской Гос ТРК?!???!?
5583 дн. тому
Во дурдом.
Олег
5587 дн. тому
Да 10% украинцев в Севастополе нормальные люди,а не сумашедшие ура-патриоты в вышиванках и отсутствием мозгов.
йайай
5588 дн. тому
этнических украинцев в Севастополе менее 10%, и из-за этих 10% почему-то должны страдать остальные 90%. так кто в этой стране люди второго сорта? украинизаторы эти задолбали, после этого они удивляются росту сепаратистских настроений в Крыму
рівноденник
5588 дн. тому
Українці в Севастополі так і лишаються людьми другого ґатунку
Ігор
5588 дн. тому
Їй складно бачте, ну то якщо ти журналіст і в тебе проблеми з держмовою - іди працюй двірником, наприклад. Там тобі, Наталя Альчікова, знання зайвих мов не буде проблемою.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду