«1+1» запустить «Танцюю для тебе – 2» та «розважальне шоу з національним колоритом»

14 Січня 2009
22166
14 Січня 2009
16:30

«1+1» запустить «Танцюю для тебе – 2» та «розважальне шоу з національним колоритом»

22166
«1+1» запустить «Танцюю для тебе – 2» та «розважальне шоу з національним колоритом»
Навесні канал «1+1» планує запустити новий танцювальний проект та «розважальне шоу з національним колоритом». Про це Олександр Ткаченко, генеральний директор групи компаній «1+1», повідомив тижневику «Аргументи і факти».
 
У прес-службі каналу уточнили, що новим танцювальним проектом стане другий сезон проекту «Танцюю для тебе» (формат Dance for a dream мексиканської компанії Televisa). Інформацію щодо розважального шоу поки не коментують.
 
За словами Олександра Ткаченка, тепер «1+1» позиціонуватиметься як розважальний канал. «Якщо 10 років тому здавалося, що новини у форматі Бі-бі-сі та інтелектуальні розмови з двома точками зору – це справжня “революція” після довгих років “наслідування лінії однієї партії”, то зараз глядач, окрім інформації, хоче також оригінальних ідей подачі та відпочинку. Питання в тому, якої якості розважальний продукт ми готові запропонувати», – зазначив пан Ткаченко. Також він розповів, що на каналі буде багато продуктів власного виробництва, створеного на основі оригінальних ідей і «без розрахунку на експорт у Росію».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22166
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду