«1+1» відмовився від денного випуску «ТСН»

12 Січня 2009
17243
12 Січня 2009
11:33

«1+1» відмовився від денного випуску «ТСН»

17243
«1+1» відмовився від денного випуску «ТСН»
Телеканал «1+1» відмовився від денного випуску новин о 14.30. Також зміниться формат і кількість ранкових випусків «ТСН». Цю інформацію підтвердив «Телекритиці» заступник керівника департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення каналу Максим Шиленко.
 
За словами пана Шиленка, зранку планується три випуски коротких (3-5 хвилин) новин без ведучих (так звані нарізки новин). «Години виходу уточнюються, – сказав Максим Шиленко. – Можливо вони будуть о 7-й, 8-й, 9-й, а можливо 7.30, 8.30 і 9.30».
 
Окрім ранкових коротких новин, залишаються в ефірі випуски новин о 17.00, 19.30, 22.30 та повтор о 2.00.
 
Поки що остаточно не визначено, хто з ведучих вестиме три основні випуски новин. За словами Максима Шиленка, план роботи ведучих складено лише на цей тиждень.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17243
Теги:
Коментарі
18
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кремль
5593 дн. тому
И ТСН ваш просто чудо-чудное, диво-дивное! За ваши деньги и такая нам подмога! Окрайна убогая, калечная, дефективная, правильно освещаете, товарищи тсновцы! Как раз в нужном нам аксепте, в разрезе так скзззть. Молодежь ваша нэспроможна, украинки сплошь лярвы, украинцы лохи, а кто не лох тот извращенец, правильно доносите до вашего глядача, что он - дерьмо и будущего у него нет. Спасибо вам, дорогой ТСН, за укрепление росийской имперской идеи! Офицеры будут отмечены. Катеринчук и Сарбу получат очередные брови на липучке, кокошник и фофудью. Шиленко выдадут балалайку, Моське хохломской колокольчик на шею, Леончук дадут еще один пиджак с плеча Добровольской, Бориске - как всегда. Шиш.
кремливськие крысы
5593 дн. тому
Как раз кремливським крысам подобаецца! Мы, как у вас в Окрайне говорят - у захвати от нее. Побольше бы таких Мосек и пабеда дарагова таварища Путена станет неизбежной! Моське орден в Кремлевских палатах! Поездку в Белокаменную за инструкциями выдать за служебную командировку. Моська лучшая! Сгинь Украина, Торжок форева!
MX
5593 дн. тому
ТСН мені особисто подобається! А якщо кремлівським крисам не подобається - Расєю!!!
5596 дн. тому
мороз ,дождь и Моська вещи разные. она считает эта работа для людей 2 сорта
хай Мосейчук сюжети готує
5596 дн. тому
попрацювала б Наталка Мосейчук з мікрофоном на морозі або у дощ зробила б хоч один сюжет...потім я б її навчив як підводки правильно писати, спотворюючи сюжети на власний розсуд
ТСНівцю
5596 дн. тому
Пацан, та ніхто тобі не заздрить! Не вистачало ще заздрити цьому ТСНу, в що він перетворився особливо останнім часом. Це не новини, а брєд сивої кобили, тобто Катеринчучки в купы зі старим журналістським імпотентом Ткачом. Так шо ТСНівець, тішся собі, що ти такая крутая катеринчуцькая звізда з рейтингами )))))) Ха-ха!!!
А на кого?
5596 дн. тому
Цікаво, на КОГО ж ви усіх в ТСН поміняєте? Знову хлопчиків та дівчаток з вулиці понабираєте? Ну-ну.
Псевдоним
5596 дн. тому
Так, как ведет себя в эфире Мосейчук, себя преподносят только женщины известно какого поведения. И уверяю вас, она считает себя великолепной актрисой, ведущей, которая блестяще и раскованно держится перед камерой. С уфлером-то! Видели мы ее типа авторские программы. Серая мышь, но с прете-е-ензией!
5596 дн. тому
боже ну вже всі знають, що Мосейчук веде вечірні випуски доки Катеринчук і Балога прикривають хай веде до весни, а там поміняємо усіх
5596 дн. тому
да конечно Масейчук будет вести рекламную компанию Prime, помнится это водочный бренд главное поменьше одежды и губками активно работать
5596 дн. тому
С чего вы взяли, что Мосейчук уберут из прайма? Похоже именно она будет вести на ТСН все праймы и суперпраймы...
ТСНівець
5596 дн. тому
Стуліть писки, заздрісники!!!! Випуск о 17ій якраз має чудові рейтинги!!!!
5597 дн. тому
накомец-то убирут с прайма Моську! Ура! Смотреть больше нет сил это "предложение себя" прямо в эфире
скасувати усых ведучих
5597 дн. тому
Навіщо взагалі потрібні ведучи новин? Це ж просто "speaking heads", а на плюсах ці кукли тільки відволікають від новин хліпанням оченяток або навпаки з надутими щоками роблять величезну послуги своїм відкриванням роту (зверніть увагу на Гайдукевича в нього це добре виходить). Вже давно немає глядачів, які наївно думають, що новини ведучі розповідають наче від себе, а не читають з підсказчика.
ось вона правда
5597 дн. тому
все дуже просто: на Банковій ледь встигають дивитись вечірні випуски новин, а їх ще треба ж редагувати...менеджери каналу відчувають зміну хазяїна, краще скоротити до мінімуму балоганівський піар...а з 1 лютого Мойська-чук (наближена до балоганівського тіла) буде вести дитячу розважальну програму "На добраніч".
FFG
5598 дн. тому
Є що дивитися на тому 1+1? нудота і бридота. Від старого каналу вже нічого не залишилося.
5598 дн. тому
Ну шо, пацанка сказала - пацанка сделала! Мосейчук, уходя с 5-го, говорила тамошним своим коллегам "иду бороться за прайм!" И выборола... Кого оболгала, кого подсидела, кого отодвинула острым локотком.... !
Как все просто!
5598 дн. тому
Этого следовало ожидать. Следующим шагом будет отменить выпуск в 17:00, он все равно рейтингов не дает, зато меньше забот (меньше штат, меньше расходов на зарплаты).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду